Miami krijgt eigen shitcoin, deelnemers kunnen wel Bitcoin verdienen

Miami heeft een eigen token waarmee gebruikers beloningen in bitcoin (BTC) kunnen verdienen. Met de ‘MiamiCoin’ kun je de Amerikaanse stad steunen. De opbrengsten gaan naar de schatkist van de stad.

De uitleg van de uitgevers van de coin, CityCoin, is een woordensoep met verschillende tokens en termen. Maar je kunt met deze token ook bitcoin verdienen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Beloningen

Iedereen kan MiamiCoin minen. Als het project een succes is krijgen investeerders zelfs een beetje bitcoin als ‘passief inkomen’. De stad Miami zet op verschillende manieren in op bitcoin. De burgemeester heeft van BTC en de industrie er omheen een onderwerp gemaakt in zijn herverkiezingscampagne. Zo werd er gesproken over bitcoin minen met kernenergie in Miami.

Uiteindelijk krijgt de stad een deel van de opbrengsten. Burgemeester Franciz Suarez heeft goede hoop. Tegenover Fox Business spreekt hij hardop zijn hoop uit: ”De stad Miami kan hier miljoenen dollars aan verdienen.”

Achter deze MiamiCoin zit dus CityCoin, als dit project goed aanslaat hopen zij ook in andere steden te starten met dit project. Je kunt de tokens kopen en ook ‘minen’.

Lees meer over:
AmerikaBitcoin nieuwsmiami

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...