Multicoin Capital stimuleert pro-crypto beleid met Solana donaties aan Republikeinen!

3395 totale weergaven
solana donaties

Multicoin Capital gaat donaties in Solana aan het Sentinel Action Fund, een politieke groep die Republikeinse senatoren steunt die voor crypto zijn, verdubbelen tot $ 1 miljoen over tien dagen. Dit doen ze om een pro-crypto beleid te stimuleren

Grote donaties in crypto voor Amerikaanse verkiezing

Op 5 juli zei Kyle Samani, Managing Partner bij Multicoin Capital, dat de betrokkenheid van het bedrijf de impact van donaties zal verdubbelen. Hij benadrukte dat politieke betrokkenheid belangrijk is, vooral om kandidaten te steunen die willen dat Amerika een innovatieland blijft.
pro-crypto wetten bevorderen.

Samani legde uit dat de gematchte donaties de inspanningen van het Sentinel Action Fund zullen versterken om pro-crypto wetgevers te kiezen. Deze wetgevers zullen goede wetten, beleid en benoemingen ondersteunen. Samani riep op tot de verkiezing van leiders die de rechten van Amerikaanse burgers zullen beschermen.

Eenvoudig donatieproces met SOL

Donaties kunnen gedaan worden via de website van de PAC of via Blink, een nieuwe Solana-functie waarmee gebruikers van de Backpack wallet direct vanaf X kunnen doneren. Samani verzekerde dat Blink-donaties aan alle regels van de Federal Election Commission (FEC) zullen voldoen.

Hoewel het Sentinel Action Fund een “conservatieve Super PAC” is die innovatiegerichte kandidaten steunt, heeft Multicoin Capital eerder kandidaten van beide partijen gesteund. Maar nu richt het bedrijf zich op crypto door een Republikeinse organisatie te steunen.

Tushar Jain, medeoprichter en Managing Partner bij Multicoin Capital, benadrukte dat crypto een kwestie is die partijgrenzen zou moeten overstijgen. Toch steunt Multicoin nu Republikeinse senaatskandidaten zoals Sam Brown (R-Nev.), Dave McCormick (R-Pa.), Bernie Moreno (R-Ohio) en Tim Sheehy (R-Mont.).

Donaties voor betere crypto regulering

Samani en Jain hebben publiekelijk de inspanningen van senator Bill Hagerty om een “pro-crypto leger” op te bouwen, gesteund. Ze noemden ook senator Cynthia Lummis als een voorstander van de crypto industrie.

Volgens OpenSecrets hebben leden van Multicoin Capital $ 200.000 bijgedragen aan de tweeledige crypto PAC Fairshake en $ 12.500 aan de Blockchain Association PAC in de verkiezingscyclus van 2024. Andere bekende bijdragers aan Fairshake zijn Andreessen Horowitz (a16z) en Ripple.

Lees meer over:
solanaverkiezingen

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd