NasDaily op $200.000 verlies en koopt de dip

NasDaily kocht in maart 2022 voor $500.000 bitcoin en staat nu $200.000 onder water. Zijn advies: HODL en buy the dip.

NasDaily blijft in bitcoin

Nuseir Yassin is de bedenker van het YouTubekanaal NasDaily. Eind maart kocht hij voor $500.000 bitcoin, de koers lag toen rond de $40.000. Die investering is nu ongeveer $300.000 waard. Voor Yassin is het ongerealiseerd verlies en “het is een enorme test van mijn overtuiging.”

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

En overtuigd is hij nog steeds: “Zelfs als het tot nul daalt, denk ik dat ik nog steeds geloof dat er een manier moet zijn om waarde op internet te realiseren. En ik durf te wedden dat bitcoin iets is dat eens per generatie voorbijkomt.”

Bitcoincontent en -educatie

NasDaily heeft meer dan 9 miljoen volgers op YouTube en meer dan 50 miljoen op de verschillende social media bij elkaar opgeteld. Hij heeft ongeveer 10 bitcoin aangekocht en deelt ook content over bitcoin en andere cryptovaluta.

“Crypto opende mijn geest voor de problemen van vandaag en hoe we ze samen morgen kunnen oplossen. Daarom ben ik enthousiast en daarom zou ik moeten proberen om mijn publiek er ook over te leren,” predikt Yassin.

Zoals hij in de video hierboven aankondigde, heeft hij onlangs 3 bitcoin bijgekocht toen de koers rond de $29.000 bewoog. Yassin kocht de dip.

“Het is de tijd om hebzuchtig te zijn. Dus als er iets is dat je wil opbouwen, doe het dan, investeer in wat dan ook. Alles is nu in de aanbieding. Ik ben vandaag en de komende 12 maanden hebzuchtig,” adviseert de influencer nieuwkomers in de bitcoinmarkt.

Nuseir Yassin is enthousiast over bitcoin en andere cryptovaluta. Ook als ondernemer. De Nas Academy is een spin-off van het YouTubekanaal en heeft, naast allerlei cursusmateriaal over het creëren van online content, ook een categorie ‘Crypto’.

De prijs in euro’s bij Bitvavo:

Disclaimer: dit is géén financieel advies. Cryptocurrency's zijn risicovolle assets.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsYoutube