Neerwaartse spiraal SOL koers remt af, breakout met 200% pump mogelijk – gaat Solana nog stijgen?

281 totale weergaven
Breakout nabij voor SOL koers – crypto analist voorspelt 62% pump in september |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De Solana koers staat vandaag rond de $ 142 en lijkt langzamerhand uit de neerwaartse spiraal te komen met een stijging in de afgelopen 24 uur. In totaal is Solana $ 66 miljard waard en het volume over de afgelopen 24 uur staat op $ 1,84 miljard, waarmee het bijna 12% gestegen is. 

Met het eindigen van de neerwaartse spiraal rondom de Solana koers lijkt een breakout weer mogelijk. Uit analyse kan dit een breakout van 200% betekenen, wat de koers weer ver boven de grens van $ 200 kan brengen.

Neerwaartse spiraal rondom Solana koers wordt afgeremd

In de afgelopen maanden heeft de Solana koers weinig indrukwekkends weten te presteren. Waar de koers aan het einde van het voorjaar nog de grens van $ 200 wist testen, schommelt het de afgelopen tijd tussen de $ 130 en de $ 180.

solana koers 2024

In de vorige dip kwam de Solana koers nog op $ 127 uit, terwijl het nu rond de $ 140 blijft hangen. Hoewel een verdere daling van de Solana koers natuurlijk nooit uitgesloten kan worden, lijkt de neerwaartse spiraal hiermee wel afgeremd.

Technische indicatoren lijken nu ook een breakout aan te geven van de Solana koers waarbij voor het eerst sinds april de grens van $ 200 weer aangevallen kan worden. Mede de verkoopdruk op Solana lijkt af te nemen en de open interest juist te stijgen.

Dit geeft duidelijk aan dat een steeds grotere groep traders weer vertrouwen heeft in de cryptomunt doordat er meer long posities worden geopend en minder tokens op exchanges aangeboden worden.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Gaat Solana stijgen in oktober?

De Solana koers kent op dit moment een ondersteuningsniveau rond de $ 141. Op dit moment staat Solana dus slechts net boven deze ondersteuning, waardoor het aannemelijk is dat deze nog getest wordt vandaag. Aan de bovenkant zijn er ook enkele weerstandsniveaus te vinden. Voor het $ 150 niveau lijken er nog twee moeilijke momenten voor de koers aan te komen.

solana support

Of Solana deze maand nog gaat stijgen is voor een groot deel afhankelijk van de ontwikkeling van Solana meme coins. Bij voorgaande stijgingen zorgden juist deze meme coins ervoor dat er meer aandacht voor Solana kwam zodat ook de koers een goede impuls kreeg.

De meest bekende Solana meme coins zijn dogwifhat en BONK en die lijken zich de afgelopen periode aardig te onttrekken aan het negatieve sentiment in de markt. Zo steeg de dogwifhat koers met meer dan 17% in de afgelopen zeven dagen en wist BONK in de afgelopen 24 uur bijna 4% te stijgen.

POPCAT is een relatief nieuwe meme coin binnen het Solana ecosysteem en deze weet al tijden de beste presaties neer te zetten. Over de afgelopen zeven dagen steeg deze koers met meer dan 30%. Hiermee presteerde het zelfs beter dan Shiba Inu, die twee weken terug nog een bizarre stijging noteerde.

De beste meme coins voor eind 2024

Naast Solana meme coins komen er nog altijd veel nieuwe grappige tokens op de markt die eind dit jaar kunnen profiteren van een eventuele bull run. Deze nieuwe meme coins worden vaak eerst aangeboden in een presale, zodat actieve traders alvast de kans krijgen om tegen een goedkope prijs de tokens in te kopen.

Hieronder bekijken we twee van deze projecten die eind 2024 goede resultaten neer kunnen zetten als ze gelanceerd worden tijdens een gunstige periode in de markt.

Pepe Unchained – Behaalt deze presale dit weekend de $ 20 miljoen grens?

De Pepe Unchained presale weet de een na de andere grens te behalen en lijkt zich dit weekend op te kunnen maken voor de grens van $ 20 miljoen. Er komen steeds meer traders bij die deze token met een eigen Layer-2 blockchain voor de eerste exchange listings toe willen voegen aan hun portfolio.

Het Layer-2 netwerk van Pepe Unchained is bijna klaar een geeft de meme coin een unieke positie in de markt. Waar andere meme coins veelal direct op een bekend Layer-1 blockchain netwerk als Solana of Ethereum worden ontwikkeld, kan Pepe Unchained haar eigen toekomst vormen.

Zo komt er bijvoorbeeld een eigen Pepe Unchained DEX waarop traders tokens tegen elkaar kunnen traden. Ook kunnen ontwikkelaars in de crypto sector zelf applicaties op deze blockchain aanmaken waardoor het gehele Pepe Unchained netwerk uiteindelijk moet groeien.

Gezien de hoge opbrengst van het project en de hints die de ontwikkelaars geven over de lancering van de Layer-2 chain lijkt het einde van de presale nabij. Je kunt dit weekend nog investeren in $PEPU tokens tegen een tarief van $ 0,00996.

Flockerz – Stem mee in de FlockTopia DAO en verdien tokens

Flockerz is een nieuw meme coin projct dat zich via de ontwikkeling van een eigen DAO richt op het versterken van de community. Deze community krijgt de naam The Flock en biedt traders via het Vote-to-Earn mechanisme ook nog de kans om extra tokens te verdienen.

The Flock moet voor het verdienen van extra tokens meestemmen in voorstellen die via de DAO gedaan wordt. De community heeft hierin altijd de laatste stem, waarmee ze dus de toekomst van het project kunnen bepalen.

Flockerz, beste <a href=staking coins" width="750" height="351" />

De tokens van Flockerz ($FLOCK) zijn verkrijgbaar via de website van het project, waar je gemakkelijk ETH, UDST of BNB in kunt ruilen en je bij de eerste groep Flockerz kan voegen. Hoe eerder je de tokens koopt, hoe goedkoper deze nog zullen zijn. Daarnaast zijn de staking beloningen nu nog erg hoog.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

S
Lees meer over:

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...