Nieuwe crypto meme PlayDoge explodeert in meme coin pump – laatste investeringskans!

706 totale weergaven
PlayDoge ($PLAY) presale loopt af over twee dagen
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De meme coin market laat de afgelopen week weer prachtige groene cijfers zien, en de presale van PlayDoge ($PLAY) staat daarom volop in de schijnwerpers nu Fed-voorzitter Jerome Powell renteverlagingen aankondigde.

In de afgelopen week zagen we flinke stijgingen bij bijvoorbeeld Pepe, Dogwifhat en Floki, die respectievelijk stegen met 25%, 36% en 36%. Daarnaast wisten ook de grootste twee meme coins goede resultaten neer te zetten met Dogecoin die met bijna 10% steeg en Shiba Inu zag zijn waarde met bijna 15% toenemen.

Na een periode van correctie, lijkt het positieve sentiment helemaal terug van weggeweest. Nieuwe crypo projecten waarbij de rendementen voor het oprapen liggen, zoals bij PlayDoge, dat nog in de presale fase zit, komen niet zo vaak voorbij.

Volgens CoinMarketCap is de marktkapitalisatie van de meme coin sector in de afgelopen week met 15% gestegen tot $ 42,16 miljard.

PlayDoge presale bijna afgelopen

Je hebt nog twee dagen de kans om te profiteren van de PlayDoge presale, dus als je nog van plan was om te investeren, is er geen tijd te verliezen.

De lancering van deze nieuwe crypto token is namelijk vervroegd omdat de ontwikkeling van het spel sneller gaat dan aanvankelijk verwacht. Dat is goed nieuws voor investeerders die inmiddels hun positie hebben geopend met deze unieke presale kans.

Het mag dan ook geen verrassing heten dat er inmiddels grote opwinding is bij beleggers die nog een plekje hebben weten te bemachtigen in de presale van de nieuwe crypto meme coin.

PlayDoge is een crypto versie van de Tamagotchi van de jaren 90 en zal binnenkort verschijnen op Google Play en de Apple App Store.

Dat de crypto community hoge verwachtingen heeft van het spel, blijkt wel uit het feit dat PlayDoge al $ 6,35 miljoen heeft opgehaald. Toch moeten beleggers die nog willen investeren snel zijn, want over twee dagen is de presale afgelopen. Investeerders kunnen $PLAY kopen voor $ 0,00532 per token.

De tijd dringt dus voor iedereen die in de nieuwe crypto van Elon Musk’s favoriete meme coin community wil stappen.

De teasers van PlayDoge op X/Twitter laten een dynamischere en spannendere gameplay zien dan de originele Tamagotchi, die al mateloos populair was tijdens de jaren 90.

De presale heeft een doel gezet van $ 6,97 miljoen, wat gezien het huidige momentum bij meme coins ook zomaar voor de deadline bereikt kan worden.

Bovendien neemt de interesse in crypto projecten vaak enorm toe naarmate de presale fase op zijn einde loopt, als gevolg van FOMO.

Het claimen van tokens en noteringen op gedecentraliseerde exchanges (DEX) volgen vaak snel nadat de presale is afgelopen.

Afgezien van het aantal tokens dat beschikbaar is om te kopen, is er geen minimum of maximum aantal tokens dat particuliere investeerders kunnen kopen. Zelfs een relatief kleine investering kan al een rendement van 10x of meer opleveren bij de lancering op een DEX.

PlayDoge ($PLAY) brengt retro gaming en crypto bij elkaar

Nadat de eerste beelden van PlayDoge’s mobiele retro game werden onthuld, heeft het project inmiddels meer gameplay clips gepubliceerd op X/Twitter.

Een van de nieuwe fragmenten laat zien hoe het virtuele Shiba Inu huisdier zit te eten. Spelers moeten er goed opletten dat ze voor het juiste voer kiezen om hun huisdier gezond te houden.

Net als bij de originele Tamagotchi’s is het regelmatig voeren van je huisdier van cruciaal belang om te voorkomen dat je huisdier doodgaat. In tegenstelling tot de originele versie hoef je geen nieuw fysiek apparaat te kopen als dit per ongeluk toch gebeurd.

Net als bij het origineel is verzorging een belangrijk onderdeel van het spel. Spelers moeten hun virtuele huisdier verzorgen door deze regelmatig te douchen. Deze mechanismen doen allemaal denken aan Tamagotchi, waar netheid en orde bewaren essentiële onderdelen van de gameplay waren.

De gameplay clips laten zien dat PlayDoge helemaal klaar is om op de mobiele telefoon gespeeld te worden, met de verdienmodellen van crypto gedecentraliseerde netwerken.

De nieuwe crypto presale is echter niet alleen een succes vanwege de potentie van het spel. De grote aantrekkingskracht is het project in zijn geheel, waarbij PlayDoge knap inspeelt op twee grote trends in de cryptowereld: meme coins en Web3 gaming.

Lees ook -> Shiba Inu wil DAO lanceren voor meer controle vanuit de community en real-world toepassingen

Hoe PlayDoge onderdeel wordt van een sector van $ 6,3 miljard

PlayDoge verschilt van Tamagotchi omdat spelers voor hun inspanningen voor de verzorging van hun huisdieren worden beloond met $PLAY tokens. Spelers kunnen dus geld verdienen met het spelen van PlayDoge.

Dankzij dit play-to-earn mechanisme kan PlayDoge profiteren van een markt die naar verwachting in 2031 een omvang zal bereiken van $ 6,3 miljard.

En met zijn nostalgische Tamagotchi-achtige ervaring, zal het ook ongetwijfeld weer veel fans van het origineel aanspreken die tot juni 2023 gezamenlijk maar liefst 91 miljoen apparaten hebben gekocht.

Maar het beste blijft natuurlijk dat PlayDoge crypto fans de mogelijkheid hebben om op een persoonlijker niveau contact te maken met hun favoriete hondenras, terwijl ze $PLAY tokens verdienen. In de cryptowereld wordt dit dan ook steeds vaker de nieuwe Dogecoin ($DOGE) genoemd.

Dit laat ook precies het potentieel van PlayDoge zien, waarbij de presale investeringen nog maar het begin zijn. Zodra de game wordt gelanceerd, $PLAY wordt genoteerd op crypto exchanges en meer mensen de token kopen en gebruiken, kan de waarde van de token explosief stijgen.

Crypto analist ClayBro heeft zijn 130.000 YouTube volgers laten weten dat de kans groot is dat $PLAY met 10x kan stijgen. Al helemaal nu de kapitaalstroom de weg naar de meme coin sector weer heeft weten te vinden.

PlayDoge heeft voor de presale fase 4,7 miljard tokens gereserveerd en daarvan is nu nog een klein deel beschikbaar. Om deze veilig te stellen, ga je naar de officiële PlayDoge website. Daar verbind je je wallet met de presale widget en wissel je BNB, USDT of ETH om voor $PLAY tokens. Ook kun je de tokens kopen met een creditcard.

Investeerders kunnen er gerust op zijn dat hun investering veilig is, aangezien PlayDoge een uitvoerige smart contract controle heeft ondergaan door SolidProof. Daarbij zijn geen kritieke problemen in de code gevonden.

Blijf op de hoogte van al het nieuws over de nieuwe crypto presale en de ontwikkeling van de game door lid te worden van de PlayDoge community op X/Twitter en Telegram.

 

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...