Notcoin pumpt 145% in een week – is deze opkomende crypto de meest veelbelovende crypto trend?

2374 totale weergaven
notcoin

Notcoin (NOT) is in de afgelopen week met 323% omhoog geschoten nadat de altcoin veel aandacht heeft gekregen via social media. De opkomende crypto begon als een game op Telegram waarmee je met Tap-to-Earn NOT kunt verdienen en is uitgegroeid tot een viraal succes.

In dit artikel kijken we naar hoe een klein crypto project is uitgegroeid tot een project met een market cap van bijna $ 2,5 miljard in slechts enkele weken.

Hoeveel kan Notcoin waard worden?

Notcoin is op 15 mei gelanceerd, maar kom voorheen al verzameld worden via de game op Telegram. Gebruikers konden vroegtijdig NOT verdienen door op hun scherm te drukken. Het eenvoudige Tap-to-Earn concept, wat terug te leiden is aan oudere games zoals Cookie Clicker, is in de smaak gevallen bij vroege spelers en investeerders.

Aan het begin van juni bereikte NOT een nieuwe All-Time High van $ 0,02896 na een stijging van 323% in een week tijd. Op dinsdagmiddag ligt NOT op $ 0,02411 na een stijging van 145% in de afgelopen week en ruim 13% in de afgelopen 24 uur.

Notcoin koers grafiek - TradingView
Notcoin koers grafiek – TradingView

Naast het klikken of drukken op je scherm, was het via de app ook mogelijk om NOT te verdienen door anderen uit te nodigen om het spel te spelen. Dit heeft mogelijk bijgedragen aan het virale succes van deze crypto trend.

Notcoin verdienen

Uit een tweet van AlphaScan AI, blijkt dat Notcoin 2 weken na lancering behoorlijk veel aandacht heeft gekregen. Zo was NOT de nummer 2 token die als vaakst werd benoemd in 12 uur tijd en lijkt het aantal vermeldingen per dag steeds verder te stijgen.

Als klap op de vuurpijl is Notcoin ook gelist op grote exchanges, waaronder Bybit, waardoor de token nog meer aandacht van traders krijgt. Hierdoor is NOT uitgegroeid tot een groot succes en heeft het een market cap van $ 2,5 miljard bereikt.

Notcoin is gelanceerd op de TON-blockchain, ook wel een afkorting voor ‘The Open Network’, die meerdere integraties heeft binnen de Telegram app. Zowel deze blockchain als de nieuwe Notcoin hebben potentie om dit jaar nog veel groter te worden, wat NOT een van de meest veelbelovende crypto’s van dit moment maakt.

Welke altcoins kunnen het succes van Notcoin herhalen?

Op dit moment is het lastig om te bepalen of NOT niet overgewaardeerd is vanwege alle hype die het project heeft veroorzaakt op social media. Het risico op een verdere correctie lijkt nog steeds erg hoog terwijl NOT boven $ 0,02 ligt.

Hoewel het niet per se betekent dat het te laat is om Notcoin te kopen, kan het wel een beter idee zijn om te kijken naar alternatieven die hetzelfde kunnen gaan doen. In dit artikel kijken we naar 2 kleine crypto’s met potentie om te exploderen en de volgende Notcoin te worden. Net als NOT, kun je deze tokens vroegtijdig inslaan, in dit geval door ze voor een lage prijs in de presale te kopen.

Base Dawgz (DAWGZ)

Base Dawgz (DAWGZ) is een nieuw crypto project dat deze week zijn presale heeft geopend. DAWGZ is een avontuurlijke meme coin die gelanceerd zal worden op Base, met multi-chain functionaliteit op andere blockchains zoals Ethereum, BNB, Avalanche en Solana.

Met deze multi-chain functionaliteit, heeft het project veel potentie om viraal te gaan, waardoor het dezelfde richting als Notcoin in zou kunnen slaan. Daarnaast speelt Base Dawgz in op de liefde voor honden meme coins, die vandaag de dag nog steeds veel aandacht krijgen van de markt.

Je kunt DAWGZ in de eerste fase van de presale kopen voor $ 0,00479 per stuk. Met de eerste $ 34.000 die vandaag al is opgehaald, kan de prijs per token de komende dagen stijgen, zodat je nu kunt profiteren van de laagst mogelijke presale prijs. Na de presale zal DAWGZ lanceren op Base en kan de prijs nog verder omhoog gaan.

 

PlayDoge (PLAY)

Een ander project dat veel potentie heeft om de volgende Notcoin te worden is PlayDoge (PLAY), dankzij zijn unieke Play-to-Earn concept. PlayDoge verkoopt sinds vorige week zijn token in de presale en heeft al een verbazingwekkende $ 1,76 miljoen opgehaald.

De nieuwe PlayDoge is geïnspireerd door de klassieke Tamagotchi, waar je met een mobiel toestel kunt zorgen voor een digitaal huisdier. Bij PlayDoge kun je voor je eigen digitale Doge zorgen en deze meenemen in arcade games om PLAY tokens te verdienen en de vaardigheden van je huisdier te verbeteren.

Je kunt PlayDoge kopen voor $ 0,00502 per stuk tijdens de presale. Door PLAY te kopen met BNB, is het mogelijk om je tokens te staken om passief tokens bij te verdienen met een huidige APY van 175%. Na lancering kun je PLAY claimen en verkopen met potentiële winst of verder staken voor passieve beloningen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
notcoinopkomende crypto

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...