NYDIG brengt Bitcoin door samenwerking in bereik van 50 bedrijven

NYDIG is maar weer eens een nieuwe samenwerking aangegaan. Deze keer met MVB Bank en Victor Technologies, om samen Bitcoin te integreren. Ze gaan Banking-as-a-service (BaaS) leveren aan MVB.

Bitcoin voor financiële sector

Het is de nieuwste samenwerking voor de vermogensbeheerder, die tal van banken en financiële partijen in het lijstje met partnerships heeft staan.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

MVB Bank werkt met meer dan 50 klanten uit de wereld van fintech, betalingen en gaming via de diensten die ze leveren omtrent bankieren. NYDIG is anderzijds een bedrijf dat Bitcoin (en de bijbehorende technologie) naar institutionele bedrijven brengt, zoals banken, verzekeraars en instellingen.

Door de samenwerking kan MVB nu ook Bitcoin-gerelateerde producten gaan aanbieden aan haar klanten. Het gebeurt allemaal via het platform van NYDIG, wat staat voor New York Digital Investment Group. Denk aan services zoals de handel van bitcoin of een reward-systeem op betalingen (ook wel bekend als satsbacks).

Ook voor NYDIG is dit weer een goede stap voorwaarts:

"Onze samenwerking met MVB is een belangrijke mijlpaal voor Bitcoin. Tot nu toe hebben slechts een select aantal fintech-bedrijven die Bitcoindiensten kunnen aanbieden, en het was moeilijk om dit te bereiken. Nu krijgt de industrie een kant-en-klare platform om white label diensten te integreren."

Meerdere samenwerkingen

Het zal waarschijnlijk niet de laatste samenwerking zijn die NYDIG aangaat.

Sinds eind juni werken de National Cash Register (NCR) en NYDIG samen om Amerikaanse banken te helpen bitcoin aan klanten aan te bieden. Ze zijn van plan om 650 Amerikaanse banken in de komende maanden aan te sluiten op Bitcoin.

In juni sloten ze ook een deal met Fiserv, waardoor consumenten bitcoin kunnen kopen vanuit de bankrekeningen (zonder ervoor naar een externe exchange te hoeven).

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Download onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
bankBitcoin nieuwsNYDIG