PEPE koers naar ATH met 26% pump door ETH ETF hoop – wat gaat Pepe Coin doen?

7390 totale weergaven
Pepe koers pump

Verwachtingen voor Pepe Coin waren gisteren erg hoog nadat de meme coin bijna 20% omhoog is geschoten. Vandaag is PEPE nog eens met 26% omhoog geschoten naar een nieuwe ATH van $ 0,0000142.

Hoewel er een kleine correctie plaats heeft gevonden, waardoor de PEPE koers nu op $ 0,0000138 ligt, zijn verwachtingen hoog dat deze Ethereum meme coin de komende dagen verder kan stijgen dankzij optimisme rondom de verwachte spot Ethereum ETF.

Beste meme coin

Dogeverse - eerste meme over meerdere blockchains

  • Ontwikkeld voor maar liefst 6 blockchains
  • Presale haalde al meer dan $10.00.000,- op
  • Onderdeel van de meme-legende familie DOGE
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

PEPE koers in de lift tijdens nieuwe crypto ETF hype – wat gaat Pepe Coin doen?

Ethereum, de #2 grootste cryptomunt, is op maandag met meer dan 20% omhoog geschoten. Verwachtingen zijn erg hoog dat de spot Ethereum ETF binnenkort goedkeuring zal krijgen van de Securities & Exchange Commission (SEC).

Pepe Coin, een meme coin op Ethereum, is deze week ook hard gestegen dankzij dit optimisme. Op maandag is PEPE sterk boven zijn 30-daagse gemiddelde (geel) uitgeschoten, voordat het vandaag een nieuwe All-Time High (ATH) bereikte.

Pepe coin koers grafiek
Pepe coin koers grafiek – TradingView

Het gevaar is nu wel dat de Relative Strength index (RSI) op 75 ligt en daarmee een ‘overbought’ zone heeft bereikt. Dit geeft aan dat de Pepe Coin koers op technisch gebied overgewaardeerd is, waardoor het risico op een correctie toeneemt. Dit is ook te zien aan de lichtrode candlestick die zich vandaag aan het vormen is.

Ondertussen, terwijl de Ethereum ETF nog niet eens officieel is goedgekeurd, heeft VanEck besloten om zijn ETHV spot Ethereum ETF te lanceren. Dit zorgt voor extra optimisme, waardoor Ethereum vandaag boven $ 3800 is geschoten.

Dit is dan weer positief voor PEPE omdat het een bekende meme coin op Ethereum is, met een huidig volume van bijna $ 4,3 miljard (+83%). Dit is ongeveer evenveel als het huidige trading volume van Dogecoin en Shiba Inu, de #1 en #2 grootste meme coins, bij elkaar.

Met zo’n hoog volume, is de kans groot dat PEPE op middellange termijn verder zal stijgen en misschien zelfs Shiba Inu gaat inhalen. Hiervoor zal de Pepe Coin koers echter wel met bijna 200% moeten stijgen, maar als dat gebeurt, zou het nu nog niet te laat zijn om PEPE te kopen.

Welke meme coins gaan meeliften op nieuwe crypto meme hype?

Het is uiteraard geen garantie dat PEPE-meme coins zoals Shiba Inu en Dogecoin gaat inhalen, in ieder geval lijkt dit op korte termijn nog erg ambitieus. Het kan daarom een beter idee zijn om te kijken naar kleinere meme coins, die meer kans hebben om x3 of hoger te gaan.

In dit artikel kijken we naar 3 veelbelovende crypto memes met potentie om binnenkort hard te gaan stijgen. Deze kunnen niet alleen meeliften met de Ethereum ETF hype, maar hebben een sterk team, waardoor de verwachting hoog is dat deze memes kunnen exploderen nadat ze gelist worden op exchanges.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Het volume van Shiba Inu en Dogecoin is laag vergeleken met dat van PEPE, dit kan een teken zijn dat mensen interesse verliezen in de grootste twee meme coins. Nieuwe Dogecoin alternatieven, zoals Dogeverse (DOGEVERSE), trekken vandaag de dag steeds meer aandacht.

Deze multi-chain meme coin zal binnenkort gelanceerd worden op zes blockchains, waaronder ook Ethereum en de populaire Solana. Het is ook mogelijk om je tokens te bridgen tussen deze blockchains, waardoor Dogeverse veel blootstelling zou kunnen krijgen en meer potentie heeft om viraal te gaan.

DOGEVERSE is in de presale te koop voor een vaste lage prijs van $ 0,00031 per stuk en heeft al meer dan $ 15 miljoen opgehaald. Door je tokens te staken, kun je passief extra tokens verdienen, dit kan zowel tijdens als na de presale.

 

Sealana (SEAL)

Met de groeiende populariteit van Solana, zouden we op lange termijn ook een spot Solana ETF kunnen krijgen, hoewel dit mogelijk nog enkele jaren kan duren. Ook Solana meme coins, waaronder Sealana (SEAL) zijn momenteel erg populair en stijgen hierdoor behoorlijk.

Sealana (SEAL) wordt gelanceerd door het team achter Slothana (SLOTH) een andere succesvolle Solana meme coin die met 300% is gestegen na zijn lancering. Sealana, een echte Amerikaanse meme coin, kan dit succes mogelijk herhalen of zelfs overtreffen.

De presale van Sealana is geëxplodeerd in populariteit, zo heeft deze al meer dan $ 2 miljoen opgehaald. Je kunt SEAL gedurende de hele presale fase kopen voor 1 SOL per 6900 tokens, deze tokens ontvang je na de presale automatisch als airdrop in je Solana wallet.

 

WienerAI (WAI)

Ook de nieuwe WienerAI (WAI) op Ethereum is moeilijk te negeren. De presale van dit project heeft erg veel aandacht gekregen en deze unieke mix van een teckel met AI-features, heeft gezorgd dat veel investeerders al meedoen met de presale.

Terwijl deze teckel bezig is met het experimenteren met AI om binnenkort meerdere features te lanceren, blijft de community, ook wel de “Sausage Army” steeds verder groeien. Hierdoor is de kans hoger dat de meme coin op lange termijn relevant zal blijven.

Dit maakt het ook aantrekkelijker om tokens te staken om extra tokens te verdienen, omdat meme coins met een sterke community meer toekomstpotentie hebben. Je kunt WAI kopen voor $ 0,000709 per token, hiermee heeft de presale al meer dan $2,5 miljoen opgehaald.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

Lees meer over:
Ethereum ETFmeme coinspepe

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...