Permabull Adam Back: bitcoin naar $100.000 in 6 maanden

Permabull Adam Back: bitcoin naar $100.000 in 6 maanden

Adam Back denkt dat de koers van bitcoin dit jaar naar $100.000 zou kunnen bewegen. Daarvoor moeten de DeFi-projecten die voor verkoopdruk zorgen eerst door het putje.

De koers x5 in een half jaar

CEO van Blockstream, Adam Back deelt zijn tamelijk positieve verwachting voor de rest van dit jaar via Twitter. Het begon met een tweet van Heidi, een cryptotwitter en crypto-YouTubebekendheid. Zij tweette dat ze denkt dat bitcoin ver boven de $100.000 kan stijgen in de volgende bullmarkt. Dus je kunt in aanloop naar de vorige all time high van $69.000 met een gerust hart inslaan.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Adam Back reageerde op de tweet door te stellen dat die $100.000-grens evengoed dit jaar al doorbroken zou kunnen worden. In een losse tweet lichtte hij het idee toe

“Iedereen heeft macro-beschouwinkjes. Mijn gok: aandelenmarkt + Amerikaanse verkiezingen, moreel risico doemt op, monetaire verruiming gaat weer omhoog, rentes dalen weer, geldprinter gaat in de hoogste versnelling. En BTC verliest ergens onderweg zijn correlatie zodra DeFi is uitgespoeld,” schrijft Back.

Later voegde hij er nog uitleg op zijn eigen tijdlijn aan toe.

“…plus een fysieke ETF (upgrade van GBTC + een andere) zou een mooi klap zijn en het startsein zijn van een grote ontkoppeling en run omhoog naar een blow off top volgend jaar. Geen hefbomen, jongens,” zegt Back.

Altijd optimistisch over bitcoin

Zoals hij zelf aangeeft, is Back een permabull. Hij is altijd optimistisch over bitcoin. En dat is niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat hij de CEO van Blockstream is, een platform voor bitcoin, Lightning en Liquid.

“Maar wat weet ik ervan :) Gebruik gewoon geen hefboom en vooral niet als de DeFi-besmetting aan het genezen is. Als je nu geen hefboom gebruikt, kun je nu gewoon kopen en vasthouden en afwachten, dus timing maakt dan niet uit,” tweet Back over het handelen met leverage.

In reacties is lang niet iedereen het eens met de uitspraken van Adam Back, maar hij heeft in ieder geval wel één enthousiaste medestander en dat is Jack Mallers.

Lees meer over:
adam back voorspelling

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties