PlanB voorspelt de terugkeer van de bitcoin bullmarkt

PlanB voorspelt de terugkeer van de bitcoin bullmarkt

Op het moment van schrijven gaat de bitcoin koers compleet door het putje. Momenteel vechten de bulls met de bears om de koers van 16.000 dollar en is het optimisme in de markt even ver te zoeken. Dat doet echter niets met het eeuwige optimisme van de Nederlandse analist PlanB.

55 procent van alle bitcoin op virtuele winst

Momenteel staan ongeveer 55 procent van alle bitcoin op een virtuele winst, zo was de analyse van PlanB van ongeveer een halve dag geleden. In zijn grafiek wordt dit percentage vertegenwoordigd door de kleur blauw.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In principe betekent blauw dat we te maken hebben met een koude markt (winter) en rood dat er sprake is van een extreme bullmarkt. Op dit moment kunnen we het ons bijna niet voorstellen, maar PlanB verwacht dat we op termijn weer een bullmarkt zullen krijgen.

"We zullen niet voor altijd blauw blijven. Rood komt terug", aldus de optimistische PlanB. De rode kleur betekent dat 100 procent van alle holders in de plus staan en dus dat we een nieuwe all-time high gaan bereiken. Nu moeten we de uitspraken van een individuele analist natuurlijk altijd met een korreltje zout nemen en zeker niet als absolute waarheid beschouwen.

Reacties zijn verdeeld

De reacties op het bericht van PlanB zijn vooral heel verdeeld te noemen. Waar we normaal gesproken vrijwel alleen maar optimisme onder zijn berichten zien, zijn er nu ook mensen die er even niet meer in geloven. Op zich zou dat een signaal van de bodem kunnen zijn. De meeste mensen zijn echter positief.

Neem bijvoorbeeld het bericht van Ian Croasdell, die een strip publiceert waarin een miljonair en een bitcoiner elkaar iedere tien jaar tegenkomen. Iedere keer zien we de rijkdom van de miljardair afnemen en dat van de bitcoiner toenemen, totdat de bitcoiner in 2021 in een kasteel woont met zijn volledige bezit van 1 bitcoin.

Uiteindelijk kan alleen de tijd ons leren wat de markt gaat doen. Als we één ding moeten onthouden van 2022, dan is het wel dat de meest onvoorspelbare dingen kunnen gebeuren in deze wereld. Om die reden is het vooral goed om een plan voor de lange termijn te maken en voor jezelf te bepalen welke assets op de lange termijn waardevol voor jou zijn.

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan