Pump Solana meme coins WIF & BONK pump zorgt voor 15% koers stijging SOL – wat gaat solana doen

solana koers verwachting

De Solana koers is de afgelopen week met 15% gestegen op hetzelfde moment dat populaire Solana meme coins Dogwifhat (WIF) en Bonk (BONK) de lucht in schoten. Zo is WIF de afgelopen week met 30% gestegen en BONK met ruim 80% voordat de crypto markt vandaag met 4% daalde.

De groeiende populariteit van Solana memes in de afgelopen week kan een indicatie zijn dat Solana een grote speler zal worden in de bull run. In dit artikel kijken we naar wat Solana de komende tijd kan gaan doen en welke andere altcoins hiervan kunnen profiteren.

Wat gaat Solana doen na 15% pump in de afgelopen week?

Solana heeft een indrukwekkende comeback gemaakt voordat de Bitcoin koers gisteren met ruim 4% omlaag dook. Als gevolg is Solana op donderdagochtend met 7% gedaald naar $ 146,50 in de afgelopen 24 uur.

Na een succesvolle week waarin Solana andere populaire cryptomunten zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) overtrof in koersstijgingen, bereikte Solana een market cap van ruim $ 70 miljard, voordat deze vandaag daalde naar $ 65,5 miljard.

Met tegenwind vanuit de gehele crypto markt, is Solana er echter nog niet toe in staat om terug te stijgen naar $ 200, het niveau dat als laatst is gezien op 1 april. Hierdoor zit de Solana koers momenteel vast in een trading range tussen het 30-daagse (geel) en het niveau van $ 130.

Solana koers grafiek
Solana koers grafiek – TradingView

Op dit moment ligt Solana nog 12% hoger dan een week geleden, waaraan te zien is dat de altcoin beter heeft gepresteerd dan Bitcoin (+4%) en Ethereum (+4,8%). Hieraan is ook duidelijk te zien dat Solana enkel omlaag wordt getrokken door de bredere crypto markt en niet daalt vanwege andere fundamentele redenen.

Solana had de afgelopen maand te maken met een behoorlijke overbelasting van het netwerk, wat een negatieve invloed had op de SOL koers. Maar deze problemen lijken voorlopig te zijn verholpen, waardoor de weg voor $ 200 weer vrij is, zodra de markt dit weer toelaat.

De Binance Smart Chain presteerde in de bull run van 2021 boven alle verwachtingen, mogelijk door de lage transactiekosten en verwerkingstijden van het netwerk. Crypto investeerders verwachten dat Solana hetzelfde kan gaan doen in de opkomende crypto bull run.

Zodra Bitcoin zijn All-Time High rond $ 73.000 opnieuw weet te testen, zou Solana terug kunnen stijgen naar $ 200 en later dit jaar zou Solana zelfs $ 500 of meer waard kunnen worden. Deze dip, hoofdzakelijk aangedreven door de dalende markt, stelt op lange termijn weinig voor als je inziet hoeveel potentie Solana de komende maanden heeft.

Op zoek naar de volgende WIF of BONK? Welke Solana meme coins gaan exploderen dit jaar?

Dogwifhat is de afgelopen week met meer dan +0% gestegen en Bonk met meer dan 80%. Dit zijn twee voorbeelden van grote en bekende Solana meme coins, die nog steeds voor gigantische rendementen hebben gezorgd, maar wat is de potentie van kleinere meme coins op Solana?

Traders die de Solana blockchain in de gaten houden, komen soms meme coins tegen die met meer dan 1.000.000% stijgen in een dag. Dit is een teken dat Solana erg veel potentie heeft in de komende bull run, daarom kijken we naar een aantal meme coins die hard kunnen stijgen de komende maanden.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Solana is niet de enige blockchain die binnenkort nog meer aandacht kan krijgen, zo zijn er vandaag de dag velen blockchains die profiteren van de liquiditeit en het volume die meme coins met zich meebrengen. De nieuwe Dogeverse (DOGEVERSE) zal te vinden zijn op zes van de populairste blockchains en kan tussen deze chains verplaatst worden.

De meme coin is te koop in de presale en heeft hiermee al meer dan $ 10,7 miljoen opgehaald in enkele weken. Dogeverse is geïnspireerd door de Shiba Inu hond van Dogecoin en zal de eerste “chain-reizende Doge” aller tijden worden.

Je kunt de Solana meme coin kopen voor $0,000301 per stuk in de presale, maar wees er vlug bij, want deze prijs zal vanmiddag stijgen. Je kunt Dogeverse tokens tijdens de presale staken om na de presale nog meer tokens te claimen, zodat je nog meer kans hebt om met veel geld naar huis te gaan nadat de meme coin wordt gelanceerd op exchanges.

 

Slothana (SLOTH)

Slothana (SLOTH) is een meme coin die vorige maand is gelanceerd en al meer dan $ 15 miljoen heeft opgehaald met zijn presale. De luiaard is te vinden op Solana en zal over enkele dagen worden gelanceerd op zijn eerste exchange.

Hoewel het concept eenvoudig is, gaat Slothana verder dan simpelweg een luiaard te zijn, deze luiaard is de leider van een beweging van zo’n 25.000 mensen die geld willen verdienen met crypto om het saaie werkleven gedag te zeggen. Het doel van Slothana is om een market cap van $ 420 miljoen te bereiken, waardoor vroege investeerders mogelijk veel winst kunnen maken.

https://twitter.com/SlothanaCoin/status/1782342998971302135

Je kunt Slothana tijdelijk voor een lage prijs kopen van 0.0001 SOL (~$ 0,15) per stuk tijdens de presale. Deze presale zal binnen 4 dagen eindigen en gekochte tokens zullen automatisch naar je wallet worden verstuurd als airdrop, zonder dat je deze hoeft te claimen. Kort daarna zal SLOTH gelanceerd worden op exchanges en kan de prijs mogelijk stijgen.

 

Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is een token op Solana met een bridge naar Ethereum en de grootste airdrop die Solana ooit heft gezien. Dankzij de airdrop is Smog erg gegroeid in populariteit en hoewel de meme coin nu in een retracement zit, zou deze veel waard kunnen worden de komende maanden.

Je kunt meedoen met de airdrop van Smog door de token te kopen, verhandelen en te staken. Hoe meer tokens je koopt, verhandeld, gebruikt voor staking en hoe meer quests je voltooit op Zealy, hoe meer airdrop punten je verdient en hoe groter jouw airdrop zal zijn.

Smog token - welke crypto kopen - nummer 6

Smog is gelanceerd op Solana en kan gekocht worden via gedecentraliseerde exchanges, MEXC en de officiële website. Door Smog te staken via de website, krijg je 10% korting op de huidige prijs en verdien je passief extra SMOG-tokens en airdrop punten.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
solsolana meme coins

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...