Raoul Pal: crypto markt kan 44X groeien naar $ 100 biljoen!

5315 totale weergaven
Raoul Pal crypto

Raoul Pal, mede-oprichter en CEO van Real Vision Group, voorspelt een geweldige toekomst voor de wereldwijde crypto markt. Hij denkt dat de marktwaarde zal stijgen naar $ 100 biljoen. Pal is altijd positief geweest over de groei van crypto en heeft goede redenen om te geloven dat de markt 44 keer groter zal worden dan nu.

Crypto markt kan stijgen naar $ 100 biljoen volgens Raoul Pal

In een recent interview op het Blockworks Macro YouTube kanaal voorspelde Pal dat de crypto markt binnen tien jaar kan groeien van $ 2,5 biljoen naar $ 100 biljoen. Hij denkt dat dit mogelijk is als de markt blijft groeien en zich snel blijft ontwikkelen.

Op X legde Pal uit dat crypto en technologie goed presteren als veel mensen ze gaan gebruiken. Hij zei dat de groei van crypto sneller gaat dan de groei van het internet toen het net begon. Hij denkt dat meer mensen die crypto gaan gebruiken, de waarde van de markt flink zullen verhogen.

Pal over investeren in crypto

Pal raadt investeerders aan om niet te veel risico te nemen. Hij zegt dat met een mogelijke groei naar $ 100 biljoen, investeerders slimme keuzes moeten maken en hun kansen goed moeten afwegen. Goede beleggingsstrategieën zijn belangrijk om het meeste uit de markt te halen zonder te veel risico te nemen.

Pal denkt dat de huidige liquiditeitscyclus in de markt tot 2025 kan duren. Sinds 2008 is er een duidelijk patroon in de wereldwijde liquiditeit, wat hij “The Everything Code” noemt. Deze cyclus, gedreven door de groei van aandelen, crypto en technologie, laat zien dat de markt op weg is naar een periode van groei, wat hij de “Macro Summer” noemt.

Pal zegt ook dat er voorspelbare patronen zijn die de economie beïnvloeden. Hij noemt de Amerikaanse presidentsverkiezingen en mogelijke renteverlagingen door de Federal Reserve als belangrijke factoren die de cryptomarkt kunnen beïnvloeden.

Lees meer over:
Raoul Pal

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd