Robert Kiyosaki ziet huidige crash als perfecte moment om te investeren in Bitcoin

3405 totale weergaven
Robert Kiyosaki bitcoin

Bekende belegger en auteur van “Rich Dad, Poor Dad,” Robert Kiyosaki, kijkt positief naar de recente daling van de Bitcoin koers. Onlangs deelde Kiyosaki op X dat de huidige financiële situatie, ondanks het verlies van biljoenen op de aandelenmarkt, een unieke kans biedt voor beleggers om rijker te worden. Is dit het moment om Bitcoin te kopen?

Robert Kiyosaki ziet goede kansen voor Bitcoin

Kiyosaki erkent de grote verliezen die velen hebben geleden, maar benadrukt de mogelijkheid om te groeien door lessen uit zijn boek en zijn eigen ervaringen.

Kiyosaki’s advies is om waardevolle bezittingen te kopen als hun prijzen laag zijn. Hij stelt dat een marktcrash kan worden omgezet in winst als je strategisch handelt. Hij vergelijkt de huidige marktcrash met een uitverkoop, waarbij beleggers hun portefeuilles kunnen versterken.

“Veel mensen hebben de huidige aandelenmarktcrash voorspeld. De verliezen zijn groot. Mijn rijke vader leerde me dat tijdens marktcrashes de rijken de kans grijpen om bezittingen tegen lage prijzen te kopen. Dit is jouw moment om rijker te worden,” zei Kiyosaki.

Kiyosaki’s advies sluit aan bij zijn langdurige pleidooi voor financiële educatie, strategisch investeren en kansen grijpen tijdens economische dalingen. Hij heeft herhaaldelijk gewaarschuwd voor een grote economische neergang, die hij de “grootste bubbel in de geschiedenis” noemt, met grote gevolgen, vooral voor de Baby Boomer generatie.

Investeren in goud, zilver en Bitcoin

Kiyosaki herhaalt bepaalde bezittingen die hij in deze tijd als veelbelovend beschouwt. Bovenaan zijn lijst staan goud, zilver en Bitcoin (BTC).

Kiyosaki promoot al lang goud en zilver als stabiele, historisch betrouwbare manieren om je tegen inflatie te beschermen. Hij voorspelt dat goudprijzen kunnen stijgen tot $ 3.700 per ounce, en dat zilver ook aanzienlijk zal stijgen.

Bitcoin, vaak “digitaal goud” genoemd, is een ander bezit dat Kiyosaki aanbeveelt. Hij verwacht dat Bitcoin aanzienlijk zal groeien en voorspelt dat het $ 300.000 kan bereiken.

Lees meer over:
Robert Kiyosaki

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...