Robinhood integreert Pluto AI-tool voor betere handelservaring voor gebruikers

1632 totale weergaven

Handelsplatform Robinhood heeft AI-onderzoeksdienst Pluto Capital overgenomen om zijn beleggingsstrategieën te verbeteren met AI-gestuurd gepersonaliseerd advies en realtime analyses.

Robinhood neemt Pluto Capital over

Robinhood heeft de overname aangekondigd van AI-ondersteunde onderzoeksdienst Pluto Capital. Deze strategische stap heeft als doel om Robinhood’s gebruikers meer op maat gemaakte beleggingsstrategieën en real-time analyses te bieden, door gebruik te maken van Pluto’s geavanceerde AI-technologie.

Verbeterde beleggingsstrategieën

Mayank Agarwal, Robinhood’s vice president of engineering, prees Pluto’s platform en benadrukte dat het aansluit bij Robinhood’s missie om financiën te democratiseren. Met deze overname is Robinhood van plan om Pluto’s AI-gestuurde gepersonaliseerde advies te gebruiken om beleggingsaanbevelingen te doen.

Deze functie, die van oudsher alleen beschikbaar was voor rijkere investeerders, zal nu toegankelijk zijn voor alle Robinhood-gebruikers. Pluto’s AI zal marktgegevens en individuele portefeuilles analyseren en beleggingsstrategieën optimaliseren op basis van risicotolerantie, doelen en historisch gedrag.

Invloed op Robinhood’s diensten

De overname van Pluto Capital maakt deel uit van Robinhoods bredere strategie om zijn dienstenaanbod te verbeteren. Robinhood heeft onlangs zijn diensten uitgebreid met de handel in cryptocurrency, pensioenproducten en creditcards.

De integratie van Pluto’s AI-tools zal naar verwachting real-time inzichten en analyses opleveren, waardoor gebruikers snel weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Bredere strategische stappen

Deze overname volgt op Robinhood’s recente aankoop van cryptocurrency exchange Bitstamp voor $200 miljoen. Deze stap is bedoeld om het wereldwijde bereik van Robinhood Crypto uit te breiden met klanten uit de EU, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Azië.

Robinhood’s voortdurende inspanningen om geavanceerde technologieën te integreren en zijn dienstenportfolio uit te breiden onderstrepen zijn toewijding aan het bieden van uitgebreide en toegankelijke financiële oplossingen.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....