Solana start crypto trends met 5% stijging, haalt bekende crypto’s BTC & ETH in – nu Solana kopen?

676 totale weergaven
solana stijgt ondanks crypto trends |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

In de afgelopen dagen zien we een dalende crypto trends over vrijwel de gehele crypto markt, maar Solana heeft zich daarentegen goed staande weten te houden en SOL stijgt in de afgelopen 24 uur zelfs met 5%. Hiermee doet Solana het beter dan de bekende crypto’s Bitcoin en Ethereum. Nu Solana kopen?

Het vertrouwen in Solana heerst ondanks crypto trends

Terwijl Bitcoin (BTC) over de afgelopen week daalde met 0,29% en Ethereum (ETH) met 2,96%, steeg Solana (SOL) over dezelfde periode met maar liefst 13,85%. Na een korte dip in het trading volume van Solana gisteren, zien we dat deze opnieuw stijgt met 24,33% naar $ 4,14 miljard, wat suggereert dat de angst die er gister even was, hersteld is en dat er vertrouwen heerst in de crypto.

Het herstel van vertrouwen is ook te zien in de open interest voor Solana, deze is volgens data van Coinglass de afgelopen dag namelijk met 13,86% gestegen. Daarnaast zien we op het moment van schrijven ook een Long/Short ratio van 1,0296, wat suggereert dat het sentiment van Solana traders op dit moment bullish is.

Met dergelijke cijfers kiezen investeerders er vaak voor om long positions te openen omdat de verwachting dan is dat de Solana koers zal gaan stijgen.

Op het moment van schrijven is uit gegevens van DefiLlama op te maken dat de total value locked (TVL) voor Solana $ 6,54 miljard is. Hiermee is de TVL het hoogst sinds augustus en dat suggereert wederom dat er veel vertrouwen is in Solana op dit moment.

 

Technische analyse van de Solana koers

Met een market cap van $ 81,01 miljard, is Solana de vijfde grootste cryptocurrency van dit moment. Ondanks de algehele crypto trends waarbij zelfs de meest bekende crypto’s dalingen zien, is Solana in de afgelopen 24 uur met 5,10% gestegen.

Op het moment van schrijven handelt SOL tegen een waarde van $ 171,47. In de afgelopen periode heeft het duidelijk een stijging gemaakt en nadat het een aantal dagen knokte tegen het weerstandsniveau van $ 168,70, is het daar gister eindelijk bovenuit gebroken en kan SOL het nu opnemen tegen het weerstandsniveau van $ 174,70.

Solana koers, TradingView
Solana koers, bron: TradingView

Mocht het boven dit weerstandsniveau uitbreken, dan zou het mogelijk dezelfde waarde kunnen gaan bereiken als in juli en daarmee kan SOL mogelijk rond de $ 191,20 gaan handelen. Daarmee komt dan ook het koersdoel van $ 200 in zicht.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Veelbelovende cryptomunten die mogelijk met Solana kunnen meeliften

Wanneer Solana stijgt, dan kunnen andere crypto’s mogelijk gaan volgen en met name presale crypto’s kunnen vaak meeliften met de successen van de bekende crypto’s. Nu Solana kopen is misschien een goed idee omdat het mogelijk nog verder gaat stijgen, maar nieuwe cryptomunten hebben de potentie om te exploderen.

Pepe Unchained – Innovatief ecosysteem dat al getest kan worden door developers

Solana staat bekend als een high-speed, low cost blockchain en dat is precies wat Pepe Unchained ($PEPU) ook gaat bieden. Het is niet voor niks dat het al vele investeerders heeft aangetrokken. Afgelopen zondag vierde het project nog de mijlpaal van een presale opbrengst van $ 21 miljoen en vandaag staan ze alweer op $ 22 miljoen.

De aantrekkingskracht van Pepe Unchained zit in het feit dat het een eigen blockchain gebouwd heeft bovenop het Ethereum netwerk. Deze zogeheten Layer-2 blockchain, ofwel de Pepe Chain, is maar liefst 100 keer sneller dan het main netwerk en vormt een directe bridge met ETH. Daarnaast is deze blockchain efficiënter en goedkoper.

Pepe Unchained biedt onder andere een gedecentraliseerde exchange, block explorer en geavanceerde analytics. Daarnaast heeft het onlangs ook de deuren geopend voor developers om de L2 te testen. Zij mogen op de blockchain bouwen en komen daarmee in aanmerking voor builder grants in de vorm van $PEPU tokens.

Als eerste Pepe meme crypto met een eigen blockchain, kan de $PEPU token weleens een crypto met veel potentie zijn. Koop de token voor $ 0,01177 per stuk voordat het morgen weer duurder is, want dit is waarschijnlijk de laatste keer dat je 5000 $PEPU tokens voor $ 58,85 kan kopen.

 

Crypto All-Stars – Multi-staking platform voor meme coins

Crypto All-Stars ($STARS) introduceert de het eerste unified staking platform van de wereld, de MemeVault. Dit is een plek waar al je top meme coins, ongeacht van welke blockchain ze komen, welkom zijn om gezamenlijk staking beloningen te genereren. Geef bijvoorbeeld je Dogecoin, Floki Inu, TurboToken, Based Brett, Pepecoin en Shiba Inu tokens hier nieuw onderdak.

Holders van de native $STARS token, kunnen hierbij genieten van extra beloningen. Hoe meer $STARS je bezit, des te hoger de beloningen zijn zodat je tot wel drie keer zoveel staking beloningen kan verdienen.

Het Crypto All-Stars platform is ontwikkeld met het ERC-1155 multi-token standaard en is volledig getest. Het smart contract is daarnaast geaudit door Coinsult en SolidProof.

Het doel van Crypto All-Stars is om een waardevolle toevoeging te zijn aan de wereld van meme coins en daarmee één van de top 10 meme coins te worden. Met de innovatieve MemeVault zou dat zomaar eens kunnen gaan lukken.

Op dit moment kost de $STARS token $ 0,0015188 per stuk en de staking rewards van deze coin staan momenteel op 573%. Als je interesse hebt in deze veelbelovende coin, wacht dan niet tot de prijs hoger wordt en de APY lager.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
solsolana koers

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...