SxT Labs haalt $20M in Serie A op om AI-Blockchain-projecten te versnellen

860 totale weergaven
|

Space and Time Labs heeft met succes $ 20 miljoen opgehaald in een Serie A-financieringsronde om innovatie te stimuleren op het snijvlak van kunstmatige intelligentie (AI) en blockchaintechnologie.

$ 20M in Serie A financiering

Space and Time Labs, de ontwikkelaar achter het Space and Time (SxT) netwerk, heeft $20 miljoen opgehaald in een Serie A financieringsronde gericht op het versterken van zijn rol als leider in AI en blockchain integratie.

Deze financieringsronde, die de totale financiering van het bedrijf op $50 miljoen brengt, werd geleid door prominente durfkapitaalbedrijven zoals Framework Ventures, Arrington Capital, Lightspeed Faction en Hivemind Capital.

Andere opmerkelijke investeerders zijn onder andere Microsoft’s M12 Ventures, OKX Ventures, Alumni Ventures, Circle Ventures en F-Prime Capital.

AI- en Blockchain-innovatie versnellen

De nieuw verworven fondsen zullen worden gebruikt om de productontwikkeling, technische inspanningen en groei van de community van het netwerk te versnellen, waardoor de positie van SxT Labs in het snel evoluerende landschap van AI en blockchain wordt versterkt.

Het bedrijf is van plan om deze financiering te gebruiken om zijn missie van het creëren van toepassingen van de volgende generatie, die AI integreren met blockchaintechnologie, voort te zetten.

Steun van toonaangevende investeerders

Michael Anderson, medeoprichter van Framework Ventures, sprak zijn vertrouwen uit in SxT Labs en zei: “We geloven al lang in SxT, vooral gezien hun toewijding aan het oplossen van de infrastructuurbehoeften van blockchain.

SxT is actief bezig met het oplossen van infrastructuurproblemen, wat op zijn beurt leidt tot meer toepassingen die gebruikers boeien en de interesse vergroten.”

Geavanceerde technologie met bewijs van SQL

Het SxT netwerk combineert drie geavanceerde technologieën: blockchain indexering, een datawarehouse en een zero-knowledge (ZK) coprocessor bekend als Proof of SQL.

Deze tools stellen ontwikkelaars in staat om data-integriteit te verifiëren en vertrouwensloze data op grote schaal te verwerken, een cruciale functie voor het ontwikkelen van verifieerbare large language models (LLM’s) en andere AI-gedreven toepassingen.

Lees meer over:

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....