Terra Luna Classic burnt 12 miljard LUNC: Zal de koers stijgen?

16729 totale weergaven
Terra Luna Classic

De Terra Luna Classic community gaat 12 miljard LUNC en 68 miljoen USTC verwijderen uit de circulatie. Dit is een stap om de waarde te herstellen en mogelijk terug te keren naar $1. Dit is de op één na grootste verwijdering na de recente burn van 7 miljard LUNC. Toen werden er op één dag maar liefst 8,34 miljard totale kosten verzameld.

Terra Luna Classic community gaat LUNC en USTC burnen

Deze grote burn zal beloningen uit de Anchor bLuna en Lido contracts verwijderen. Deze veranderingen zijn al zichtbaar op CoinMarketCap en CoinGecko. De gemeenschap bezit nu de contracten, nadat de oorspronkelijke eigenaar ze ongeldig had gemaakt. Dit gebeurde na een voorstel van Lido DAO op 22 juni 2022, waarbij alle Lido-contracten op Terra Classic niet meer kunnen worden bijgewerkt en de eigendom ongeldig werd gemaakt.

Volgens een account genaamd Terra Classic Foundation zijn deze fondsen sindsdien vergrendeld. De gemeenschap zal binnenkort stemmen over het voorstel om deze fondsen te burnen. Ontwikkelaars van Terra Luna Classic verwijderen ook geleidelijk andere LUNC en USTC uit de circulatie. Onlangs werden 93 miljoen LUNC en 87 miljoen USTC verwijderd uit het Terra Shuttle Bridge (BSC) contract.

Terra Luna Classis koers voorspelling voor juli

In de afgelopen 24 uur is de prijs van LUNC met meer dan 1% gedaald en wordt nu verhandeld op $0.00008196. Het laagste punt in 24 uur was $0.00008050 en het hoogste was $0.00008366. Ook het handelsvolume is met 21% gedaald.

De community verwacht dat de burn van LUNC door Binance, de burn door Terraform Labs en de invoering van Tax2Gas in juli de LUNC koers boven $0.0001 zal brengen. Ondertussen wordt USTC verhandeld op $0.01783, een daling van 1,5% in de afgelopen 24 uur, met een laagste punt van $0.01755 en een hoogste punt van $0.01802. Het handelsvolume van USTC is ook met 12% gedaald, wat wijst op minder interesse onder handelaren.

In de derivatenmarkt is het openstaande belang voor LUNC en 1000LUNC futures in de afgelopen 24 uur gedaald.

Lees meer over:
LUNCterra luna classicUSTC

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...