TON Foundation kondigt Airdrop aan voor NFT handelaren

De TON Foundation heeft een airdrop onthuld voor actieve NFT handelaren en houders. Dit volgt op recente stappen zoals de lancering van Memelandia en een eerdere airdrop van 300.000 TON tokens aan meme coin traders.

Airdrop details

De nieuwste actie belooft 105.600 TON tokens, met een waarde van ongeveer $ 600.000, te verdelen onder de in aanmerking komende deelnemers. De snapshot van de airdrop werd genomen op 23 april en had betrekking op handelaren op TON NFT marktplaatsen zoals Getgems, xRare en TonDiamondsNFT.

Deelnemers moeten hebben gehandeld in NFT tussen 11 april (2 PM CEST) en 23 april (8 AM CEST) op de aangewezen platforms. Uitgesloten zijn onder andere Sybil wallet-adressen, niet-wallet-adressen en inactieve NFT-verzamelaars tijdens de aangegeven periode.

Punten werden verdiend op basis van factoren zoals het aantal verhandelde NFT-collecties en het totale transactievolume. De inwisseling van deze punten voor TON tokens zal worden gefaciliteerd door de TON Foundation, waarbij de omwisselingskoers nog bekend moet worden gemaakt.

Wat is TON blockchain?

De TON blockchain is een snel en schaalbaar multi-blockchain platform voor gedecentraliseerde applicaties (dApps). Onder leiding van de TON Foundation, een non-profit organisatie, heeft de blockchain zich het afgelopen jaar ontpopt als een baanbrekende kracht in het crypto landschap. 

Sinds haar oprichting heeft de stichting zich toegelegd op het promoten en ontwikkelen van de blockchain, en houdt ze toezicht op het beheer en de toewijzing van het TON token. Daarnaast biedt de stichting cruciale ondersteuning aan projecten en individuen die bijdragen aan de groei en innovatie van gedecentraliseerde technologieën binnen het TON ecosysteem.

Samenvatting

Deze initiatieven van TON benadrukken de toewijding van de stichting aan het stimuleren van groei binnen het TON blockchain ecosysteem. Door gebruik te maken van airdrops en initiatieven zoals Memelandia, wil de stichting de adoptie en het nut van gedecentraliseerde technologieën stimuleren en haar rol als leider in de cryptocurrency ruimte verstevigen.

Lees meer over:

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....