Topanalist voorziet nieuwe all-time highs voor Solana killer

463 totale weergaven
Sui crypto solana concurrent

De pseudonieme analist Bluntz is momenteel behoorlijk bullish over “Solana Killer” en smart contract platform Sui (SUI). De gigantische rally van afgelopen week suggereert volgens hem dat Sui onderweg is naar nieuwe all-time highs.

Sui op weg naar all-time high

“De weekgrafiek van SUI was absoluut gestoord. Op dit tempo bereikt deze munt nog voor bitcoin een nieuwe all-time high”, aldus een hele optimistische Bluntz.

Verder gelooft Bluntz ook dat SUI weleens de volgende Solana kan zijn. Vanuit technisch perspectief zit SUI volgens Bluntz in een opwaartse trend, nadat de munt higher highs en higher lows wist te printen op de dagelijkse grafiek.

“Dit project gaat een paar mensen verbazen de komende weken tot maanden”, aldus de pseudonieme analist.

Image

Op basis van de bovenstaande grafiek lijkt Bluntz voor de komende maanden bijna een koersverdubbeling te voorspellen voor Sui. Daarmee zou Solana overigens nog niet in gevaar zijn, want op het moment van schrijven kent SUI een market cap van iets meer dan 4 miljard dollar.

Solana is wat dat betreft nog absoluut de baas met een market cap van 68 miljard dollar.

Ook bullish over kattenmunten

Naast Sui is de pseudonieme Bluntz momenteel ook bullish over kattenmunten. Zo ziet hij kansen voor Popcat (POPCAT) en Simon’s Cat (CAT), die volgens hem allebei klaar lijken om aan een gigantische rally beginnen na het afmaken van een ABC-correcties.

Bluntz gebruikt de beroemde Elliott Wave theorie voor zijn technische analyses. Deze theorie stelt dat bullish assets zich in golfbewegingen omhoog bewegen en is op zijn beurt weer gebaseerd op de psychologie van de massa.

“De katten maken zich naar mijn mening klaar voor de volgende stijging. POPCAT en CAT hebben allebei een mooie neerwaartse ABC achter de rug dit weekend en maken zich klaar voor hun sprong omhoog”, zo vertelt de analist.

Image

Op basis van de grafiek lijkt Bluntz voor POPCAT een stijging naar tenminste 1,00 dollar te voorspellen. Momenteel gaat de munt voor 0,9257 dollar over de toonbank, waardoor een deel van de door hem voorspelde stijging al voltrokken is.

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....