Vestig je in Noordwest-Arkansas en krijg $10.000 in bitcoin

Vestig je in Noordwest-Arkansas en krijg $10.000 in bitcoin

De regionale ontwikkelmaatschappij van het noordwesten van de staat Arkansas in de VS beloont mensen die op afstand kunnen werken en zich willen vestigen in het gebied met $10.000 in bitcoin en een mountainbike via het programma ‘Bitcoin and a Bike’.

Regiomarketing

De Northwest Arkansas Council (NAC) is een particuliere regionale ontwikkelmaatschappij die probeert om de regio te promoten. Onder de slogan ‘Life works here’ worden geïnvesteerd in de economie en cultuursector met als doel om meer bedrijvigheid en inwoners aan trekken. Een actie die de aandacht van de bitcoingemeenschap moet trekken is ‘Bitcoin and a Bike’.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het idee is dat mensen die in de techsector werken en dat vanuit huis kunnen doen, worden gestimuleerd om zich te vestigen in het noordwesten van Arkansas. Het zetje in de rug bestaat uit $10.000 aan bitcoin (op dit moment ongeveer ₿0,23). En omdat er in de regio veel mountainbikeroutes zijn, doet de NAC er ook een fiets bij.

NWA het nieuwe Austin?

"Northwest Arkansas is een van de snelstgroeiende regio's van het land en we zien nu een versnelde groei in onze technologiesector", zegt Nelson Peacock, voorzitter van de Northwest Arkansas Council. "Dit aanbod speelt niet alleen in op een toenemend gebruik van cryptovaluta als salarisoptie, maar helpt ook ons aanbod van talent te vergroten voor werkgevers in de technische sector, startups, steden, lokale bedrijven en de regio in het algemeen."

Arkansas wordt genoemd als een van de nieuwe tech hubs voor de komende tijd. Op dit moment staat het noordwesten van de staat in ieder geval bekend als de locatie van het hoofdkantoor van Walmart (in Bentonville). Vorig jaar maakte de producent van electrische voertuigen Canoo bekend dat het zich gaat vestigen in Bentonville. Iets naar het zuiden, in Fayetteville, is de Universiteit van Arkansas te vinden. Een van de instituten van de universiteit is het Blockchain Center of Excellence.

De vereisten om mee te doen aan het Bitcoin and Bike-programma zijn onder andere dat je een (thuiswerk)baan of bedrijf meeneemt en dat je binnen zes maanden verhuist naar de regio.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin VS adoptie

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties