Wat houdt een nieuwe all-time high voor Toncoin tegen?

3200 totale weergaven

Toncoin is heel dichtbij om de koers van $6,50 te doorbreken. Daar ligt volgens de analisten van BeInCrypto een cruciale weerstand voor de munt. Het doorbreken daarvan zou in theorie een gigantische stijging mogelijk kunnen maken voor de munt.

Toncoin probeert uit te breken

Op het moment van schrijven zijn de Toncoin bulls bezig aan een nieuwe poging om boven die cruciale koers uit te breken. Dat is eerder deze maand al bijna vijf keer mislukt voor de munt.

De uitbraak is volgens de analisten van BeInCrypto mogelijk, omdat investeerders in de munt geen winst willen nemen. Zij kiezen ervoor om hun Toncoin aan te houden en vergroten daarmee de kans op een eventuele uitbraak.

Dat zien we volgens de analisten van BeInCrypto aan het aantal actieve stortingen. Actieve stortingen refereert in dit geval naar het aantal unieke stortingen van één adres bij een cryptobeurs. Een stijging in deze statistiek wijst erop dat investeerders verkopen.

Toncoin Active Deposits.

In het geval van Toncoin is daar echter geen sprake van en staat deze statistiek momenteel op het laagste niveau in twee maanden tijd. Dat zou de komende dagen tot een uitbraak kunnen leiden, zo is de lezing van de analisten van BeInCrypto.

Positief sentiment zichtbaar in de data

Dit sentiment laat zich verder ondersteunen door data in de vorm van een zogenaamde supply shift van korte-termijn naar middellange-termijn tokenhouders van het project.

Korte-termijn investeerders staan erom bekend hun tokens minder dan één maand te bewaren, terwijl middellange-termijn investeerders hun tokens tussen één maand en één jaar in bezit hebben.

Steeds meer tokens komen in handen van lange-termijn investeerders, wat volgens de analisten van BeInCrypto een goed signaal is voor Toncoin.

Geloof jij in de token van Telegram en de mogelijkheid voor Toncoin om opnieuw een all-time high in de boeken te zetten? Daar heeft het mogelijk ook wat hulp van bitcoin voor nodig. Bitcoin lijkt echter in afwachting van de inflatiedata uit de Verenigde Staten van komende vrijdag.

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....