Goedemorgen Bitcoin: whales pompen $100 miljard in de markt

11167 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Nieuwe Bitcoin whales pompen $100 miljard in de markt

In 2024 hebben nieuwe Bitcoin whales ongeveer $100 miljard in de markt gestoken, volgens Julio Moreno, hoofd van onderzoek bij CryptoQuant. Deze grote toestroom van rijke individuen en institutionele beleggers toont een groeiend vertrouwen in de lange termijn potentie van Bitcoin. Dit jaar hebben deze nieuwe whales samen een enorm bedrag van $100 miljard in de Bitcoin markt gebracht. Hoe zal dit aanzienlijke bedrag dat de crypto markt beïnvloeden?

Donald Trump heeft meer dan $10 miljoen in crypto meme coins

Donald Trump, de ex-president van de Verenigde Staten en de huidige Republikeinse presidentskandidaat, heeft minstens $10 miljoen in meme coins, zonder hier geld aan uit te geven. Deze munten zijn aan hem gegeven door ontwikkelaars van verschillende projecten. Hier zijn de tokens die bij Trump’s portfolio horen: $TRUMP, $ETH, $WETH, $MVP, $CONAN, $BABYTRUMP, en $MAGA. Alleen $ETH en $WETH zijn geen memecoins.

Op 29 mei gingen Trump’s cryptoholdings boven de $10 miljoen, vooral door de stijging van de waarde van de TRUMP token naar $16. Dit meldt blockchain bedrijf Arkham. De waardestijging kwam vooral door Trump’s recente steun voor cryptocurrencies. Op 25 mei sprak hij positief over cryptocurrency bedrijven en de industrie. Op 21 mei maakte de Trump 2024-campagne een pagina aan voor crypto donaties.

Ripple CEO Garlinghouse: Waarom dit een magische tijd is voor crypto

Ripple CEO Brad Garlinghouse heeft in een interview met CNBC zijn enthousiasme en optimisme over de huidige staat van de crypto industrie gedeeld. Hij en Marco Santori, Chief Legal Officer van Kraken, spraken tijdens Consensus 2024 op CNBC’s Crypto World over regelgeving in de crypto wereld.

Garlinghouse reageerde enthousiast op recente ontwikkelingen in de crypto industrie. Hij zei: “Het is een magische tijd om te leven,” een uitspraak die hij ook op Twitter herhaalde. Deze opmerkingen komen op een moment dat er meer acceptatie in de mainstream plaatsvindt, er innovatie is in blockchaintechnologie en er meer interesse is van institutionele beleggers.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...