WIF overschaduwt DOGE & SHIB met ruim $600 mln ADTV – beste Solana dog meme coin?

2760 totale weergaven
Dogwifhat koers verwachting

Solana meme coins maken een comeback, met name Dogwifhat (WIF) die vandaag beter presteerde dan Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB). WIF, de grootste dog meme coin op Solana, heeft de twee grootste meme coins, DOGE en SHIB, overtroffen in dagelijks trading volume.

De meme coin profiteerde van de recovery rally van Solana, die in de afgelopen 7 dagen met meer dan 18% is gestegen in koers. Als grootste Solana meme coin, profiteert WIF het meeste van deze recovery rally, zo kan de meme coin nog meer stijgen, terwijl SOL probeert de $ 200 opnieuw te claimen.

In dit artikel kijken we naar de huidige Dogwifhat koers en hoeveel deze meme coin waard kan worden in de komende weken.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

 • Zeer hoge staking beloning
 • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
 • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Dogwifhat overtreft Dogecoin en Shiba Inu met een dagelijks trading volume van $ 600 miljoen

Dogecoin en Shiba Inu zijn de twee grootste meme coins in de sector, zo heeft DOGE een market cap van ruim $ 18 miljard en is SHIB meer dan $ 10,2 miljard waard. Toch heeft Dogwifhat op dit moment meer volume dan deze twee meme coins, ondanks zijn market cap van slechts $ 2,2 miljard.

Dit heeft zeer waarschijnlijk te maken met de populariteit van Solana meme coins, die weer is gestegen nadat instituties een aanvraag hebben gedaan voor een Solana trust fonds. Dogwifhat profiteert hier het mest van, gezien zijn status als grootste meme coin op Solana.

Hierdoor is WIF weer in een korte uptrend gekomen met een stijging van ruim 46% in de afgelopen 7 dagen. Vandaag ligt de Dogwifhat koers op $ 2,30 na een stijging van 11% in de afgelopen 24 uur. Mogelijk zal de meme coin vandaag of morgen zijn 30-daagse moving average (geel) testen voor een break-out aan de bovenkant.

dogwifhat koers grafiek
Dogwifhat koers grafiek – TradingView

Als we kijken naar de Relative Strength Index (RSI) van Dogwifhat, zien we dat deze nog aan de lage kant ligt op 50. Hierdoor is het niet zeker of de koers genoeg momentum heeft voor een break-out, maar indien deze slaagt, kan de meme coin verder stijgen richting $ 3.

Volgens crypto analisten zal de meme coin in de komende weken nog veel hoger kunnen gaan en mogelijk zelfs verdubbelen in waarde. In dat geval zou Dogwifhat een test kunnen doen voor zijn all-time high rond $ 4,86.

Nu crypto een weekstart heeft gemaakt in de groene cijfers, zou WIF de komende dagen nog verder kunnen stijgen. In deze periode is het belangrijk om de resistance rond $ 2,40 in de gaten te houden. Een break-out hierboven kan leiden tot verdere stijgingen, terwijl een mislukte break-out kan zorgen voor een correctie.

Dogwifhat zou deze week tot $ 3 kunnen stijgen en in de komende weken verder naar $ 4 kunnen klimmen. Later in de zomer is het mogelijk voor de meme coin om een nieuwe all-time high te bereiken boven $ 5, terwijl de Solana koers weer probeert terug te gaan naar $ 200.

Welke alternatieve dog meme crypto’s hebben potentie om te exploderen?

Dogwifhat kan dit jaar nog voor veel winst zorgen en is dankzij zijn grootte een relatief veilige optie onder meme coins. WIF is echter sinds zijn lancering op CoinMarketCap (19 december 2023) met meer dan 1.250% gestegen. Ook schijnt dat WIF gelanceerd werd voor een prijs van $ 0,0000013, waardoor deze met meer dan 1 miljoen keer is gestegen.

Om deze reden zijn traders non-stop bezig met het vinden van kleine crypto’s met potentie om dit succes, of een deel hiervan, te herhalen. Vandaag kijken we naar 2 meme coins die binnenkort zullen lanceren en potentie hebben om x10 of hoger te gaan. Dankzij hun viraliteit en extra utility, hebben ze potentie om misschien wel de volgende Dogwifhat te worden.

PlayDoge (PLAY)

Een van de meest veelbelovende meme coins van dit moment is de nieuwe PlayDoge (PLAY), die in een korte tijd meer dan $ 5,3 miljoen heeft opgehaald met zijn presale. PLAY is niet alleen een meme coin, maar ook de utility token van de opkomende Play-to-Earn game van PlayDoge, die in het teken staat van viraliteit en nostalgie.

PlayDoge is geïnspireerd door de klassieke Tamagotchi, die een grote hit was in de jaren 90. Zowel deze generatie als de nieuwere generatie kan voor hun eigen virtuele huisdier zorgen en hiermee geld verdienen dankzij de blockchain. Zorg goed voor je huisdier en speel minigames om PLAY-tokens te verdienen, die je kunt verkopen, gebruiken voor upgrades of staken voor passief inkomen.

Je kunt PLAY vroegtijdig kopen voor een extra lage prijs van $ 0,00514 per token krijgt hiermee ook toegang tot de staking. Met gebruik van BNB of ETH kun je PLAY staken voor een APY zo hoog als 114%, waardoor je na lancering meer tokens zult ontvangen, die potentieel ook nog stijgen in waarde.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

 • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
 • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
 • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

WienerAI (WAI)

WienerAI (WAI) heeft veel potentie om de volgende WIF te worden, gezien het niet alleen een virale meme coin is met zijn eigen verhaallijn, maar deze ook een belangrijke vorm van utility biedt, namelijk een trading bot die jouw winst uit meme coins kan maximaliseren.

De trading bot van WienerAI dient als persoonlijke compagnon en helpt onder andere met het vinden van de beste meme coins van het moment, terwijl hij ook uitlegt waarom dit zo is. Daarnaast krijg je toegang tot naadloze token swaps zonder extra kosten en bescherming tegen MEV-aanvallen.

Deze AI-trading bot wordt ondersteund door WAI, de meme coin die voor een lage prijs van $ 0,000724 per stuk te koop is in de presale. Na het delen van een eerste teaser van de trading bot is het project viraal gegaan, zo heeft de presale meer dan $ 6,9 miljoen opgehaald en zal WAI binnenkort voor een hogere prijs worden gelist op exchanges.

Beste AI meme coin

WienerAI - deels worst, deels AI 100% crypto

 • Meme coin met unieke AI-functies
 • Direct na aankoop kun je de tokens staken
 • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

  Door: Bart Klammer

  Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...