XRP en Ripple’s langetermijnvooruitzichten – dit moet snel veranderen voor XRP koers succes

316 totale weergaven
xrp

Ripple ($XRP) heeft een aantal goede dagen achter de rug. Niet alleen herstelde de XRP koers van de ‘crash’ van afgelopen maandag, maar Ripple kwam ook met positief nieuws voor de lange termijn van XRP over een samenwerking dat het aangaat met de DIFC Innovation Hub in de Verenigde Arabische Emiraten.

Dit nieuws komt nadat het bedrijf een fonds van $ 1 miljard XRP aankondigde om het werk van ontwikkelaars te steunen die aan XRPL willen werken. Bovendien is XRP door de Dubai Financial Services Authority (DFSA) goedgekeurd voor gebruik door erkende bedrijven in de DIFC.

Daarnaast wordt het XRP ledger testnet gereset op 19 augustus om 09:00 uur om de stabiliteit te verbeteren. Tot slot treft Ripple ook voorbereidingen voor de lancering van zijn eigen RLUSD stablecoin voor directe internationale betalingen, waarbij XRP als overbruggingsvaluta fungeert om liquiditeit te bieden.

Ondanks deze positieve ontwikkelingen van de blockchain, blijven sommige factoren rondom de XRP koers voor de lange termijn negatief.

XRP koers consolideert al 7 jaar

Terwijl de meeste cryptocurrencies dit jaar nieuwe all-time highs wisten te bereiken, zit de XRP koers al zeven jaar lange vast in een consolidatiefase.

De stagnatie van de XRP koers op lange termijn lijkt ook nog niet direct te eindigen. Sterker nog, steeds meer crypto analisten denken dat het idee dat de XRP koers nieuwe all-time highs gaat neerzetten een fantasie is die de cryptomarkt moet accepteren.

Kijkende naar de grafiek van de XRP koers, dan zien we dat het een dalend driehoekspatroon vormt. Het lijkt er dus eerder op dat de XRP koers verder zal dalen, in plaats van dat deze naar niet recordhoogtes stijgt.

Toch is niet alle hoop op een hogere XRP koers vervlogen, want als dit dalende driehoekspatroon hetzelfde eindigt als de vorige keer, dan zou de XRP koers zomaar wel eens nieuwe all-time highs neer kunnen zetten.

Alternatieve nieuwe cryptomunten voor XRP

Terwijl Ripple dus positieve ontwikkelingen doormaakt de lange termijn van XRP, zal dit uiteindelijk vertaalt moeten worden in een stijging van de XRP koers. In tegenstelling tot de meeste andere cryptocurrencies wist XRP dit jaar geen nieuwe all-time high neer te zetten. De vraag blijft dan ook of het verstandig is om te investeren in XRP voor de lange termijn.

Mogelijk kunnen beleggers die op zoek zijn naar direct rendement zich beter richten op nieuwe cryptomunten, en dan met name diegene die gelanceerd zijn door middel van een presale. Vaak kunnen dit soort cryptocurrencies explosief stijgen zodra ze een crypto exchange notering krijgen.

PlayDoge – nieuwe meme coin met play-to-earn model

PlayDoge ($PLAY) is een nieuwe meme coin die het Doge-thema combineert met de nostalgische game uit de jaren 90; de Tamagotchi.

In de app van PlayDoge kan je je eigen digitale huisdier verzorgen, net als bij de Tamagotchi vroeger. Zo moet je hem bijvoorbeeld op tijd eten geven, maar kan je ook samen met je huisdier avonturen en minigames aangaan. Pas echter wel op, want als je virtuele huisdier niet blij is, dan kan hij een ander baasje gaan zoeken, of nog erger, doodgaan.

Ervoor zorgen dat je huisdier blij is en blijft, zorgt niet alleen voor spelplezier, maar levert je ook wat op. Met PlayDoge kun je namelijk $PLAY tokens verdienen door verschillende opdrachten te doen en door op het leaderboard te komen.

Deze nieuwe meme coin is nu verkrijgbaar in de presale. Zowel de token als de game laten enorm veel potentie zien en krijgen al veel positieve aandacht vanuit de crypto community. Ga daarom nu naar de website van PlayDoge en haal je tokens, voordat de presale is uitverkocht.

 

 

Pepe Unchained – de verbeterde versie van Pepe?

De Pepe coin heeft in de afgelopen jaren enorm veel succes gekent. Toch blijft het een meme coin in de puurste vorm, zonder fundamentele waarde. Pepe Unchained ($PEPU) wordt door crypto experts ook wel de verbeterde versie van de Pepe coin genoemd. Pepe Unchained wil namelijk een eigen Layer-2 blockchain ontwikkelen op Ethereum.

Met deze eigen blockchain kan Pepe Unchained zich vrij bewegen en heeft het geen last meer van het tragere netwerk. Pepe Unchained belooft dan ook 100x hogere transactiesnelheden ten opzichte van Ethereum zelf.

Naast hogere snelheden, gaat $PEPU ook voor langere transactiekosten. Doordat het sneller, efficiënter en goedkoper is, blijft er bovendien meer over voor staking beloningen, waardoor investeerders een prachtig passief inkomen kunnen verdienen.

Het uiteindelijke doel van Pepe Unchained is niet alleen om zoveel mogelijk kapitaal op te halen met zijn presale, maar het wil een ecosysteem bouwen voor met name meme coins. Door de hoge snelheden en lage transactiekosten wordt de Layer-2 blockchain van Pepe Unchained mogelijk een ideaal platform om nieuwe tokens op te lanceren. Koop vandaag nog je tokens om onderdeel uit te maken van dit unieke project.

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Ripplestablecoinxrp koers

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...