XRP koers herpakt bullish momentum, doorbreekt key resistance – wat doet Ripple vandaag?

972 totale weergaven
Crypto expert: Volgende stappen in SEC vs Ripple rechtszaak en wat gaat XRP doen in Q4

De XRP koers is vandaag met ongeveer 1% gestegen naar $ 0,567 na het doorbreken van een belangrijke resistance level. Op hetzelfde moment krijgt XRP meer aandacht van crypto whales, een teken dat er meer interesse is in de altcoin.

In dit artikel kijken we naar wat XRP kan gaan doen vandaag, maar ook op lange termijn, terwijl crypto analisten erg optimistisch zijn over de toekomst van de altcoin. Ook kijken we of het realistisch is voor XRP om 100 euro waard te worden de komende tijd, of dat zulke voorspellingen misschien iets te ambitieus zijn.

Wat gaat Ripple doen?

De XRP koers klimt vandaag mee met de markt, die zo’n 2% is gestegen naar een waarde van $ 2,14 biljoen. De stijging van Ripple, die iets lichter is rond 0,9%, brengt de altcoin naar $ 0,577 op het moment van schrijven.

Deze lichte stijging markeert echter wel een break-out boven $ 0,5657, een belangrijke resistance level op de dagelijkse grafiek. De volgende resistance waar XRP langzamerhand naartoe kan werken is de $ 0,6487, gevormd door zijn piek van begin maart. Vanuit hier zou XRP verder kunnen stijgen naar de volgende resistance, de huidige piek van 2024 $ 0,7262, ook gevestigd in maart.

XRP koers grafiek
XRP koers grafiek – TradingView

De neutrale Relative Strength Index (RSI) suggereert echter dat de XRP koers op korte termijn beide kanen op kan gaan. Maar nu de resistance van $ 0,5657 doorbroken is, dient deze nu als support level die voor extra koopdruk kan zorgen voor XRP.

Op langere termijn blijft het vooruitzicht voor de altcoin zeer positief. Analisten voorspellen dat XRP veel verder kan gaan dan $ 1 omdat Ripple samenwerkt met gereguleerde organisaties en potentie heeft om wereldwijd gebruikt te worden door banken.

Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, denkt zelfs dat de altcoin potentie heeft om in de toekomst de volgende Bitcoin te worden. Hoewel dit erg ambitieus is, is de verwachting hoog dat XRP op het moment ondergewaardeerd is en nog veel kan stijgen.

Los van de voorspellingen die zeggen dat XRP 100 euro waard kan worden, zal het niet lang hoeven te duren voordat XRP meerdere keren verdubbelt in waarde en een nieuwe all-time high neer kan zetten boven $ 3,84. Dit zou binnen 1 jaar al het geval kunnen zijn.

Alternatieven voor XRP met meer potentie

Hoewel XRP vanuit hier nog redelijk veel ruimte heeft om te stijgen, heeft het al een market cap van $ 32,3 miljard, waardoor kleinere altcoins meer winst op kunnen leveren. Door te investeren in kleine crypto’s met potentie om de lucht in te gaan, heb je een crypto portfolio dat sterker kan presteren in de volgende bull run.

Vandaag kijken we naar twee altcoins die een ideale toevoeging zijn voor je portfolio en nu nog voor een lage prijs te koop zijn. Deze projecten liften niet alleen mee op de huidige populariteit van meme coins, maar hebben ook een vorm van utility waardoor ze behoorlijk kunnen groeien in adoptie,

Pepe Unchained (PEPU)

Altcoins zoals XRP zijn meer dan slechts een altcoin, omdat ze een heel ecosysteem hebben. Dit geldt ook voor de nieuwe Pepe Unchained (PEPU), die zijn eigen Ethereum Layer-2 blockchain aan het bouwen is, met voordelen zoals lage transactiekosten, hoge snelheden en dubbele staking beloningen.

PEPU, de native token van Pepe Unchained, is niet alleen voordelig voor gebruikers, maar ook voor ontwikkelaars die hun eigen meme coin willen lanceren. De nieuwe Pepe blockchain is namelijk een van de eerste blockchains die volledig gebaseerd is op meme coins en kan zo een uitstekende launchpad worden.

PEPU kan tijdens deze fase van de presale worden gekocht voor $ 0,0090539 per stuk, maar zal binnen 24 uur stijgen in prijs. Na het ophalen van $ 8,7 miljoen met zijn presale, zal deze binnenkort zin uitverkocht en zal de meme coin voor een nog hogere prijs worden gelanceerd. Vroege investeerders kunnen PEPU direct staken, met een huidige APY van 226%.

 

 

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is een gloednieuw project met een gloednieuw concept, namelijk de mogelijkheid om al je favoriete meme coins te gebruiken om extra geld mee te verdienen. Met zijn unieke meme vault, kun je vele verschillende bekende meme coins allemaal staken op één platform en hiermee tot wel 4950% op jaarbasis mee verdienen.

STARS heeft ook zijn eigen charme als meme coin, met hoogwaardige graphics, die kunnen helpen om het project viraal te laten gaan. Hierdoor hoeft het niet lang te duren voordat de presale een enorme vaart opbouwt en in no-time zal worden uitverkocht.

Crypto all stars

Hoewel de presale deze week pas live is gegaan, heeft de presale al bijna $ 400.000 opgehaald, zo staat de huidige prijs op het punt om te stijgen. Je kunt STARS in de ochtend nog kopen voor $ 0,00138 per stuk en staken met een APY van 4.950%.

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
RippleXRP

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...