Analist onthult waarom XRP koers deze zomer de $4 kan doorbreken

xrp koers

De bekende analist EGRAG heeft onlangs een optimistische voorspelling gedaan voor de XRP koers, waarbij hij suggereert dat de cryptocurrency mogelijk stijgt tot wel $4 in juni of juli. Deze voorspelling komt op een moment dat XRP moeite heeft om een stabiele opwaartse trend te behouden, zoals blijkt uit recente prijsbewegingen. Maar op basis van welke gegevens is deze voorspelling gebaseerd?

XRP koers beleeft een worsteling

XRP, momenteel geprijsd op $0.5241, heeft aanzienlijke schommelingen ervaren en testte onlangs een dieptepunt van twee jaar op $0.43. Ondanks deze dip, heeft het actief een opmerkelijk herstel ingezet, maar het blijft uitdagend om een bullish trend vast te houden, waarbij de prijs nu rond de $ 0.53 schommelt. EGRAG gelooft dat XRP zijn bullish beweging uit 2021 zou kunnen nabootsen.

https://twitter.com/egragcrypto/status/1783402656473457047

Twee scenario’s voor de prijsstijging van XRP

In zijn laatste analyse identificeerde EGRAG twee potentiële scenario’s voor XRP, weergegeven in blauwe en gele secties op zijn grafiek. De blauwe sectie geeft de mogelijkheid aan dat XRP tegen de zomer tussen $ 1.2 en $ 1.8 kan bereiken, wat een stijging van 243% zou betekenen vanaf de huidige prijs. Dit scenario volgt op de vroege fasen van XRP’s rally in 2021 voordat het zijn piek bereikte.

Ambitieuzer nog wijst EGRAG naar de gele sectie van zijn grafiek, die de rally van XRP uit de vorige cyclus nabootst, toen het steeg naar $ 1.96 in april 2021. Volgens de analist, als XRP deze route volgt, kan het potentieel een grote stijging van 664% zien, wat de prijs naar $ 4 zou duwen.

Eerdere en huidige voorspellingen van EGRAG voor XRP

EGRAG’s voorspellingen beperken zich niet alleen tot deze cijfers. Eerder projecteerde hij dat XRP $ 17 zou kunnen bereiken in mei en hij houdt vast aan een lange-termijn bullish doel van $ 27 voor het actief in deze marktcyclus. Momenteel is er echter nog wel enige onduidelijkheid doordat Ripple in een rechtszaak verwikkeld is. De uitslagen van deze rechtszaken zal een grote invloed hebben op de koers van XRP

Lees meer over:
xrp koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...