Crypto Bundels zijn nu beschikbaar op Finst

PersberichtEen doorbraak in het crypto landschap. Het Nederlandse platform Finst, opgericht door een deel van het voormalige DEGIRO kernteam, lanceert ‘Crypto Bundels’.

Net als bij reguliere aandelen is het vanaf nu mogelijk om verschillende cryptovaluta gelijktijdig aan te kopen in een ‘mandje’. Bundels tonen overeenkomsten met ETFs, die enorm populair zijn geworden onder particuliere investeerders. Echter, anders dan bij ETFs, bezitten investeerders in Crypto Bundels de cryptoassets wel zelf. De nieuwe dienst is vandaag met een grote mediacampagne gelanceerd.

Investeren in een Crypto Bundel kan vanaf nu met één druk op de knop. Bijvoorbeeld in de Top-10 cryptovaluta met de grootste marktkapitalisatie of in een selectie van de meest duurzame crypto. Het is voor het eerst in Nederland dat dergelijke Bundels beschikbaar komen. Investeerders kunnen hiermee hun risico’s beter spreiden. Diversificatie van het portfolio is met name voor lange termijn investeerders van groot belang, maar dit was voor crypto tot nu toe erg tijdrovend en kostbaar. Dat is nu verleden tijd. Finst bundelt voortaan de kracht van diversificatie in één simpele en innovatieve oplossing.

In eerste instantie zijn er 7 verschillende Crypto Bundels beschikbaar, waarbij bitcoin steeds een voorname rol speelt. Maandelijks worden de Bundels automatisch geherbalanceerd om zo in lijn te blijven met de marktbewegingen. Net als bij individuele crypto, stelt Finst de Bundels veilig door middel van vermogensscheiding via een stichting.

Het Nederlandse Finst, dat vorige maand €4M ophaalde in een investeringsronde, steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. “Binnen vijf jaar willen we het grootste en meest vertrouwde cryptoplatform van Europa worden dankzij onze unieke combinatie van transparantie, veiligheid en extreem lage tarieven”, zegt oprichter en CEO Julien Vallet.

“Tot nu toe was er geen dienst om passief te investeren in de cryptomarkt, terwijl uit ons onderzoek bleek dat er een duidelijke vraag is naar een dergelijke oplossing. Crypto Bundels zijn niet alleen toegankelijk en kostenefficiënt, ze helpen investeerders ook om tijd te besparen. Deze unieke oplossing neemt de drempel weg voor miljoenen investeerders en wij zijn trots om het voortouw te nemen in passief investeren in crypto.”

Lees meer over:
finstpersbericht

  By Redactie

  Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!

  1 comment

  1. Finst heeft nog geen lightning, het versturen naar een eigen wallet en ook geen limiet orders. Is het bekend wanneer dit komt?

  Meest gelezen

  Nieuws
  Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

  Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

  Nieuws
  Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

  Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

  Nieuws
  Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

  Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

  Nieuws
  Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

  Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

  Nieuws
  De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

  In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

  Lees meer

  Net binnen

  Gidsen
  El Salvador op virtuele winst van $60 miljoen op bitcoin investering

  El Salvador werd in 2021 het eerste land ter wereld dat bitcoin omdoopte tot wettig...

  DOGE en BONK in nieuwe crypto meme rally Nieuws
  BONK, SHIB & DOGE Pumpen 40%, Wat Is De Beste Crypto Meme?

  De bull markt lijkt in volle gang te gaan. De koers van Bitcoin is al...

  Ethereum trending crypto Nieuws
  ETH Koers Pumpt $3,4k Voorbij, Hoeveel Kan Ethereum Waard Worden?

  Ethereum's koers bereikte vandaag een indrukwekkende mijlpaal na de $3,400 te passeren. Hierbij is het...

  Nieuws
  Bitcoiner wil de oranje vlag op de top van de Everest planten

  Een 23-jarige bitcoiner is van plan om een oranje vlag met het logo van bitcoin...

  cardano koers verwachting Nieuws
  ADA Koers Pumpt 10%, Doorbreekt $0,65: Kan Cardano 1 Euro Worden?

  Terwijl de crypto markt in vuur en vlam staat, is Cardano in de afgelopen 24...

  Lees meer