Hup Bitcoin: Tesla koopt voor $1,5 miljard aan BTC, wie volgt?

Voor deze kersverse aflevering schuift Marnix van o.a Beginnen met Bitcoin en Storingbitcoin aan bij de Hup Bitcoin podcast. Samen met Robin Heester en Wessel Simons neemt hij de laatste Bitcoin nieuwtjes door.

Het grootste nieuws van vandaag is natuurlijk het nieuws over Elon Musk en Tesla. Het bedrijf koopt voor $1,5 miljard aan bitcoin als spaarmiddel. De reden? Ze hebben teveel dollars op de balans. Ook praten we over de mogelijke toekomst: kun je straks je Tesla opladen en met BTC betalen?

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het draaiboek ligt klaar: wie wordt de volgende grote partij die bitcoin als reserve asset koopt?

Andere partijen kijken ook serieus naar bitcoin. De grote vermogensbeheerder NYDIG wil $25 miljard aantrekken om in bitcoin te stoppen. Ook komt er in Amerika een tweede nationale Bitcoin bank.

De stier is los!

Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door: Knaken en Coinmotion

Luister de hele podcast hieronder. Enjoy!

Anchor

YouTube

Lees meer over:
hup bitcoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...