Bitcoin (BTC) koers blijft bij $47.000 hangen, wat nu?

Bitcoin zakt. Maar eigenlijk is er nog niets veranderd? Daarbij is de situatie zelfs zo dat we hier op voorbereid waren.

Wat zien we op dit moment en wat kunnen we verwachten op de korte termijn is wat ik met jullie ga bespreken in dit artikel. De lange termijn analyse is te vinden in het voorgaande artikel.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) Update

Hoe bitcoin er op dit moment voor staat is eigenlijk als volgt. We behouden de support van de voorgaande low op $46.131.

Zolang we die support behouden en hier iets van zijwaartse prijsactie gaan zien, is de kans groot dat we een impuls gaan krijgen in de ongeteste highs.

Wanneer we spreken over de ongeteste highs bedoel ik de levels die we hebben liggen rond de $50.777 en $51.866. Daar ligt nog liquiditeit binnen de markt die nog opgehaald moet worden.

Verliezen we nu wel die voorgaande low op $46.131, dan komt het scenario uit de lange termijn analyse naar voren.

Wat dat inhoudt is het volgende, een daling richting de $42.000. Is er nood aan de man als we daar gaan komen? Nee!

Dat is het antwoord op die vraag. Dat komt omdat we dan nog altijd de higher low vasthouden en de kans op een bounce in die zone enorm groot is. Waarbij de kans op accumulatie nog veel groter is.

Op de lagere timeframe moeten we de voorgaande low nu dus behouden en wacht ik de prijsactie eventjes af voor het nemen van nieuwe trades.

Bitcoin (BTC) koers blijft bij $47.000 hangen, wat nu?

Er is veel paniek maar eigenlijk is er niets aan de hand. Het enigste dat we nu zien is een daling in een range die we hebben op Bitcoin. Iets dat wel vaker voor komt. Het enigste is dat altcoins hier op dit moment gewoon veel last van hebben.

Bitcoin lijkt hier de steun te willen houden en moet dat ook doen. Gaan we deze voorgaande low op $46.131 toch verliezen, dan is de $42.000 al snel in zicht.

Crypto Coin Talk

Wil je nu meer van
dit soort analyses? Ga dan naar onze website cryptocointalk.nl waar we op dit moment 15% korting op onze producten bieden! We zien je daar!

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens
langs in onze Telegram
chat
, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!