“Bitcoin gecontroleerd door bears”, Stellar (XLM) naar Coinbase Pro

Crypto update 22.45 uur - De "bears" blijven controle houden over bitcoin (BTC). Vanavond om 20 uur liepen de bitcoin futures bij optiebeurs CBOE, maar deze hebben tot nu toe geen effect gehad op de koers. Op moment van schrijven is de koers 3.843 dollar. Stef den Tuinder van Altcoinbase: "We zakken steeds een tandje naar beneden. Wij zien het volgende steunlevel op 3.720 dollar. Het sentiment blijft zeer bearish."
Vanavond wordt ook bekend dat Stellar (XLM) wordt genoteerd aan Coinbase Pro.

Stellar (XLM) genoteerd aan Coinbase Pro

Stellar (XLM) wordt per direct aan Coinbase Pro toegevoegd, het handelsplatform voor professionele cryptotraders. De asset wordt in fases vrijgegeven voor handelaren (transfer, post-only, limit-only & trading).

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Meer erover bij de Crypto Ninjas >>

"Bitcoin gecontroleerd door bears"

De winnaar van de poll van deze week is Stellar (XLM). Het project kwam onlangs in het nieuws met een nieuw logo. Veelzeggend is dat IBM haar technologie gaat toepassen en ontwikkelaars aanneemt. Het betalingssysteem Blockchain World Wire is namelijk gebouwd op Stellar-blockchaintechnologie.
Stefan den Tuinder heeft Bitcoin, Ethereum én Stellar Lumens (XLM) behandeld. Bekijk zijn analyse hieronder.

Wat zegt over de huidige koers? In een tweet somt hij een aantal ontwikkelingen op:

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...