Bitcoin koers stijgt naar $20.700

Bitcoin koers stijgt naar $20.700

Een groene week voor bitcoin en door de stijging van ruim 8% in de afgelopen 7 dagen is bitcoin na een maand eindelijk uit de kleinere prijsrange gebroken. Er zijn op dit moment geen argumenten te vinden waarom we de komende dagen niet verder omhoog zullen bewegen richting $22.500.

De bitcoin koers staat momenteel op 20,932.71USD. We bespreken in deze update wanneer we een eerste teken van zwakte zien en we mogelijk onze bullish verwachtingen zullen moeten aanpassen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) 4-uurgrafiek

In de vorige update hebben we besproken dat een uitbraak uit de kleinere prijsrange, wat tevens een uitbraak boven het midden van de grotere 4 maanden lange prijsrange betekent, naar alle waarschijnlijkheid zal leiden tot verdere beweging omhoog richting range high $22.500.

Door de terugkeer in de prijsrange gisteren liepen we heel even het risico dat de recente uitbraak slechts een tijdelijke afwijking zou zijn. Nu we vrij snel en met overtuiging weer zijn teruggekeerd boven de prijsrange zijn er maar weinig argumenten waarom we onze prijsrange-analyse van de afgelopen 4 maanden niet zullen voortzetten. (van range low, naar mid-range naar range high en andersom).

De twee trends die we in de gaten houden voor bitcoin op dit moment zijn:
- 200 MA’s 4 uurgrafiek, tevens de stop loss van onze lopende long positie
- 200 MA’s 30 minuten grafiek

We handelen op dit moment boven beide 200 MA’s en verwachten we zoals besproken verdere uitbreiding omhoog richting $22.500. Dit veranderd pas op het moment dat we een teken van zwakte zien, denk aan het verliezen van de 200 MA’s op de 30 minuten grafiek. Zolang dit niet gebeurd zijn bearish argumenten speculatief.

Bitcoin koers stijgt naar $20.700
Bitcoin koers stijgt naar $20.700

Bitcoin (BTC) 30-minuten grafiek

De reden dat we de 200 MA’s op dit tijdsbestek in de gaten houden is omdat ze recent hebben aangetoond relevant te zijn.

Toen we gisteren tijdelijk terugkeerde in de prijsrange vond bitcoin support van deze 200 MA’s. We zien dat de MA’s verder omhoog aan het hellen zijn richting de bovenkant van de kleinere prijsrange rond $20.500.

Onze gedachten hierbij zijn als volgt; wanneer we de komende dagen onder de 200 MA’s uitkomen betekent dit tegen die tijd opnieuw een terugkeer in de prijsrange met het risico dat we vervolgens verder afzakken richting het midden van de kleinere prijsrange $19.575 en mogelijk zelfs opnieuw range low $18.600 zullen gaat testen.

Vandaar dat we het verliezen van deze trend op dit lage tijdsbestek zien als een eerste teken van zwakte. Nogmaals, zolang dit niet gebeurd is er geen enkel argument te vinden waarom we de komende dagen niet onze weg omhoog zullen voortzetten richting range high $22.500.

Bitcoin koers stijgt naar $20.700

De Bitcoin Webshop van Nederland & België 

Op zoek naar unieke Bitcoin Gifts voor de feestdagen? In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke Bitcoin Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Laat je verrassen!

Fear Of Missing Out – Bestsellers voor de feestdagen:
- Bitcoin Cava | BTC 100K bubbels | Special Edition
- Bitcoin Chocoladeletter | van de lekkerste Belgische chocolade (200 gram).
- Bitcoin Christmas Rocket | 'To The Moon', uniek handgeblazen Bitcoin Kerstbal-Raket
- Bitcoin Boek | Ons geld is stuk, En waarom bitcoin de oplossing is
- Bitcoin Bier | Het enige echte Bitcoin Bier van Nederland, Pilsener of IPA

Bitcoin koers stijgt naar $20.700

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties