Crypto update – Bitcoin (BTC) stabiliseert, EOS uitschieter met +18%

Update 12.30 uur - Op deze dinsdagmiddag blijft Bitcoin (BTC) stabiel stijgen. De huidige koers is op moment van schrijven 3.900 dollar met een plus van 4,5%. De complete top 20 staat in het groen. Uitschieters naar boven zijn: EOS (18%), Bitcoin Cash (12%) en Ethereum (8,6%). Grote vraag is of bitcoin door een bepaalde grens zoals de 4.000 dollar kan schieten. Onder marktexperts zijn de meningen hierover enigszins verschillend.

Crypto update - Bitcoin (BTC) stijgt door, EOS uitschieter met +18%

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Stijgers afgelopen 24 uur

Wat zijn de stijgers en dalers van de afgelopen 24 uur? De stijgers in de top 30 zijn naar marktwaarde, Nederlandse tijd 10:30 uur:

Dalers afgelopen 24 uur

De dalers in de top 30 zijn naar marktwaarde, Nederlandse tijd 10:30 uur:

Nieuws op bitcoinmagazine.nl

Interview Anthony 'Pomp' Pompliano: "Bitcoin gaat na een opleving dippen en zijwaarts"

Bekijk de marktupdate van Prem!

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...