Binance Blockchain decentralisatie Nieuws

Interview Changpeng Zhao, CEO Binance: “Gedecentraliseerde beurzen zijn de toekomst”

Bitcoin Magazine Nederland is aanwezig in het Zwitserse Zug, bij het blockchain event van TechCrunch. We spraken er vele grote namen in de cryptowereld, waaronder Changpeng Zhao, CEO van crypto exchange Binance.

   
   

HODL, hacks en decentralisatie

De meeste tijd is hij bezig met het aannemen van de juiste mensen om de enorme groei van het bedrijf bij te houden. Zhao mag dan de CEO van een van de grootste crypto exchanges zijn, hij noemt zichzelf een bijzonder slechte trader en blijkt dan ook een echte HODL-er.

Afgelopen week ging er behoorlijk wat fout rondom Syscoin, waarbij ook Binance alle zeilen bij moest zetten om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Hoe dat ging zie je in onderstaande interview.

Verder geeft Zhao aan dat decentralisatie toch echt de toekomst is. Bekijk het interview hier!

  bitcoin meester  

Inschrijven nieuwsbriefMis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

1 bericht

Coin Highlight #4: 0X (ZRX), deze Silicon-Valley startup wil Binance en Coinbase slopen met een decentraal tradeprotocol | Bitcoin Magazine 13 juli 2018 at 09:33

[…] organisaties voorlopig nog wel een belangrijke rol spelen in het huidige (eco)systeem. Dat zegt hij in reactie op Vitalik Buterin die er geen gras over liet groeien met zijn uitspraak: ‘Ik hoop zeker dat gecentraliseerde […]

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com