anycoindirect logo

Bitcoin – en altcoinbroker Anycoin Direct groeit mee met de cryptomarkt

Sponsored post – Enkele honderdduizenden Nederlanders zijn aangestoken door het virus om bitcoin (BTC) of andere cryptomunten te kopen. Diverse cryptobedrijven zijn in korte tijd hard gegroeid. Zo is ook de Nederlandse cryptobroker Anycoin Direct flink gegroeid de afgelopen jaren. We nemen een kijkje achter de schermen en zien hoe het platform zich heeft ontwikkeld sinds de start in 2013.

Anycoin Direct

Anycoin Direct is een Europees handelsplatform waar je snel en eenvoudig ruim twintig cryptomunten kunt kopen en verkopen. Het begint allemaal in 2013, in een klein dorpje in Noord-Brabant.

De oprichters, Julian, Lennert en Bram, hebben het plan om bitcoin (BTC) voor zichzelf te kopen. Al snel komen ze erachter dat dit niet zo eenvoudig is. Het gebrek aan goede informatie zien zij als een kans. ‘’Dit moet beter kunnen!’’

anycoin direct cryptobroker bitcoin btc altcoin cryptomuntenVan links naar rechts; Julian, Lennert & Bram – BOD Anycoin Direct

Al snel ontstaat de eerste versie van een werkend handelsplatform. Het doel van de jonge ondernemers is om het aankoop- en verkoopproces sneller en gebruiksvriendelijker te maken.

Na het eerste jaar van bedrijfsvoering besluiten de ondernemers uit te breiden in Europa. Bij de internationale ambities hoort natuurlijk een herkenbare en internationale naam. Dit vormde de aanleiding voor een rebranding naar Anycoin Direct.

Klantenservice

De cryptomarkt groeit hard, maar het schort soms ook aan goede dienstverlening. Anycoin Direct ziet een gebrek aan een goed bereikbare en technisch onderlegde klantenservice.

Veel beurzen en handelsplatformen staan haar klanten niet direct te woord terwijl er veel vragen zijn over het aan- en verkoopproces van cryptomunten.

Door hier slim op in te spelen staat Anycoin Direct bekend om haar klanttevredenheid. Dit komt onder andere door het bieden van live support die 7 dagen per week geopend is. De hulp varieert: van het volgen van je transactie tot het helpen bij het opzetten van een hardware wallet.

Huidige focus

Ook zijn er veel supportpagina’s met handleidingen over veiligheid, wallets en de diverse cryptomunten om je op weg te helpen. Het team helpt om je een weg te laten vinden in deze nieuwe wereld van digitale valuta. Anycoin Direct wil graag haar steentje bijdragen om bitcoin (BTC) en andere cryptomunten op de kaart te zetten.

Uitgebreid aanbod

Op het platform is het mogelijk om beschikbare coins tegen elkaar om te wisselen zonder tussenkomst van euro’s. Dit wordt de ‘trade’ functie genoemd.

Hiernaast hebben ze een aantal nieuwe digitale valuta toegevoegd in hun aanbod, zoals: Stellar Lumens (XLM), Verge (XVG), OmiseGo (OMG), IOTA (MIOTA) en Bitcoin Cash (BCH).

Ook is het sinds begin april 2019 mogelijk om betalingen via creditcard te doen, een nieuwe functionaliteit op de site.

Selectieproces productaanbod

Anycoin Direct vindt het, als handelsplatform voor cryptomunten, van belang om kritisch te blijven kijken naar het productaanbod. Vandaag de dag zijn er ruim 2.000 verschillende cryptovaluta verhandelbaar op de grote exchanges.

In de due diligence neemt Anycoin Direct de technische aspecten van de blockchain, de community achter het project en de wensen van haar klantenbestand mee in de afweging om een project te noteren.

Toekomstplannen

In 2019 heeft Anycoin Direct nog een aantal grote ontwikkelingen gepland staan. Zoals altijd zal het bedrijf het assortiment digitale valuta blijven uitbreiden.

Bovendien is er een focus in het vereenvoudigen van het koop-, verkoop- en trade-proces.

Ze hopen met de aankomende ontwikkelingen de klantervaring verder te verbeteren en de wereld van cryptocurrency nog toegankelijker te maken.

Disclaimer: deze publicatie is gesponsord

anycoin direct bitcoin kopen

Mis niks meer!

Invalid email address