LEO token bitfinex
LEO token bitfinex
Nieuwsberichten » Whitepaper Bitfinex bevestigt Initial Exchange Offering (IEO) van 1 miljard USDT

Whitepaper Bitfinex bevestigt Initial Exchange Offering (IEO) van 1 miljard USDT

De cryptobeurs Bitfinex bevestigd dat het een Initial Exchange Offering (IEO) van $1 miljard houdt. Dit is te lezen in de whitepaper die op 8 mei is gepubliceerd. De afgelopen dagen doken er al verschillende neppe whitepapers op, maar nu is daar dan eindelijk de officiële mededeling van het team van de exchange.

LEO tokens te koop

Het mag inmiddels welt algemeen bekend zijn dat Bitfinex middenin een reeks van juridische onderzoeken zit. Ze worden er van beschuldigd dat ze $850 miljoen ‘zijn kwijtgeraakt’. Eerder lieten ze al doorschemeren dat ze een eigen token wilden gaan verkopen. De release van whitepaper geeft weinig verrassingen, vergeleken met de geruchten die rond gingen. Er wordt 1 miljard LEO tokens in de verkoop gedaan, met elk een waarde van 1 USDT (Tether). Dit moet (waarschijnlijk) het tekort aan USDT, dat bevroren staat op externe adressen, gaan dekken.

LEO token bitfinex
LEO token van Bitfinex
  bitcoin meester  

Publiekelijke verkoop

De investeerders kunnen de LEO token gaan gebruiken voor verschillende ‘on-exchange activities’. Op 11 mei zal de verkoopronde voor de private investeerders voorbij zijn. Vlak daarna zal de markt open gaan voor de publieke fase van de IEO. In de geruchten van de afgelopen dagen was 10 mei genoemd als deadline voor de private sale. Over deze verkoop staat in de whitepaper het volgende:

“If fewer than 1 billion USDT tokens are sold by private token sale, the Issuer may thereafter sell remaining tokens at times and in a manner it deems appropriate in its sole discretion, consistent with applicable law,”

IEO’s worden in 2019 steeds populairder onder de cryptobeurzen. Het zorgt er voor dat de token-sale compleet binnen de eigen deuren plaats vindt. Daardoor is er veel meer controle over het hele proces. Bittrex heeft vorige maand bijvoorbeeld ook de IEO van Ocean Protocol afgekondigd. Mocht je nog niet heel erg bekend zijn met IEO’s? Bekijk dan eens onze 101 pagina, waar we duidelijk voor je hebben uitgelegd.

Coinmarketcap sluit handelsdata cryptobeurs Bitfinex uit van markttotaal

Bron: Cointelegraph

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Met deze exchange token van Bitpanda gaat het niet zo best: -33%

Wessel Simons

Motie Bitfinex door rechter afgewezen, onderzoek naar grootste bitcoinbeurs gaat door

Wessel Simons

Dit zijn de vijf belangrijkste data voor Bitcoin tot begin 2020

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder