Justin sun marketing copycat TRON blockchain
Nieuws » ‘Justin Sun van Tron (TRX) koopt 5.000 volgers per dag op Twitter’

‘Justin Sun van Tron (TRX) koopt 5.000 volgers per dag op Twitter’

Josh Rager geeft op Twitter dagelijks commentaren op de gebeurtenissen in de wereld van bitcoin en andere cryptomunten. Hij denkt dat Justin Sun, de oprichter van Tron (TRX), elke dag een flink aantal nieuwe volgers koopt.

Rager: ”Ik heb medelijden met investeerders in Tron.”

Koopt Justin Sun volgers?

Rager baseert zijn beschuldigingen op onderstaande statistieken. Deze week krijgt Justin Sun steevast een paar duizend volgers erbij. Het dagelijks gemiddelde komt netjes rond 5000 uit.

justin sun tron trx
Statistieken van het account @justinsuntron volgens Socialblade.com

Dat is op zichzelf niet heel gek. Maar de volgers van Sun leken in een flink dipje te zitten. Tussen januari en december van 2018 verloor de frontman van TRX steevast volgers. Volgens de aantijgingen van Rager is daarna overgaan tot de koop van ‘neppe’ volgers op Twitter.

Sun heeft tot op heden niet gereageerd.

justin sun volgers tron trx
De volgers van Sun werden flink minder
  bitcoin meester  

Twijfels

Ook in vergelijking met andere grote Twitteraars in de cryptospace is het aantal volgers van Sun (1.7 miljoen) erg hoog.

CZ, de oprichter van Binance, heeft bijvoorbeeld nog geen half miljoen volgers. Justin Sun heeft ook weinig likes op berichten in verhouding met zijn followers op social media.

Sommige gebruikers springen voor Tron in de bres. Tveebs haalt een belangrijk punt aan: Sun kan een dwaas zijn, maar dat betekent niet dat Tron daardoor ook troep is.

Iedereen moet voor zichzelf bepalen wat men van TRX en Sun vinden, maar het valt niet te ontkennen dat de ondernemer vaak vreemd in het nieuws komt.

Justin Sun

Sun is een van de meest opmerkelijke figuren in de industrie. Hij wordt beschuldigd van het meespelen in een piramidespel. Sun ontkent alle betrokkenheid.

Maar de meest opmerkelijke move dit jaar was toch wel de donatie aan Buffet. Warren Buffet is een miljardair die elk jaar een lunch organiseert voor het goede doel. Om met hem een boterhammetje te eten moet je één ding doen: het hoogste bedrag bieden.

Sun was met ruim $4.5 miljoen de winnaar. Hij beloofde verschillende kopstukken uit de industrie mee te nemen. Een van de genodigde was de CEO van cryptobeurs Circle. Ook de bedenker van litecoin (LTC), Charlie Lee, mocht zich verheugen om een vorkje mee te prikken met Buffet.

Maar voorlopig gaat het feestje niet door. Sun besloot in juli de lunch voorlopig voor zich uit te schuiven.

Bron: Cointelegraph

Nieuw Bitcoin Journaal over: Bitcoin, het Lightning Network en de maatregelen van De Nederlandse Bank

 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

TRON presenteert eerste versie van Sun Network, sidechain als oplossing voor schaalbaarheid

Arnold Hubach

‘TRON (TRX) is pseudo-centraal, dPoS algoritme is een kritiek probleem’

Arnold Hubach

Bitcoin (BTC) daalt door naar $9.660, Sun ontkent alle beschuldigingen

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder