bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: 93% van BTC adressen in de plus

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $19,023.68.  Dat is 3.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0053 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $352,949,055,426.24 met een circulatie van 18,553,143 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

De recente prijsstijging van Bitcoin moet door menig hodler met een glimlach ontvangen zijn. Onderzoek laat zien dat door deze stijging het leeuwendeel van alle Bitcoin op een winstpositie staat.

Dat blijkt uit data van Glassnode. Met de prijs van $11.000 staat maar liefst 93% alle Bitcoin die in circulatie is gebracht in het groen. Bovendien is het aantal dagen dat de prijs hoger stond dan de huidige marktprijs significant laag.

Energiecentrales in Iran mogen Bitcoin (BTC) minen

Energiecentrales in Iran mogen bitcoinminen. Naar verluidt heeft de verantwoordelijke voor de energieafdeling van het land dat bevestigd.

Dit besluit komt niet uit de lucht vallen. Iran staat in de top vier van landen met de grootste oliereserves. En energiecentrales mogen nu een deel van hun elektriciteit gebruiken voor het minen van bitcoin.

Bitcoin bedrijf Ledger slachtoffer van hack: 1 miljoen mailadressen op straat

Het bitcoin hardwarebedrijf Ledger is slachtoffer geworden van een hack. Gegevens van de marketing en e-commerce afdeling van de fabrikant van hardware wallets liggen op straat.

Zo konden indringers onder andere ~1 miljoen mailadressen inzien met daarbij andere persoonsgegevens.

Het gaat om contact- en bestellingsinformatie van klanten. Klantenfondsen en betaalinformatie zijn niet gelekt. Alle betrokkenen zijn volgens Ledger inmiddels op de hoogte gesteld via email.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!