The Meme Games ($MGMES) koers verwachting 2024, 2025 en 2030

The Meme Games

De Olympische Spelen staat om de hoek en het nieuwe crypto project genaamd The Meme Games, speelt volledig in op dit grote wereldwijde event. In deze The Meme Games koers verwachting geven we onze kijk op de mogelijke toekomst van dit nieuwe crypto project.

The Meme Games presale update

The Meme Games presale is voorbij, de meme personages hebben de wedstrijden gespeelt en de 25% rewards voor de winnende meme karakters zijn verdeeld. Het was een mooi meme spektakel! Je kunt nu je tokens claimen op de website. Wil jij alsnog $MGMS in je portfolio? Dan kun je de token kopen via de gedecentraliseerde exchange Uniswap.

Op dit moment is een andere presale wie wij goed in gaten houden, Pepe Unchained, dat is de bekende PEPE bevrijd van layer 1, op zijn eigen lay 2 blockchain. Er is al ruim $13 miljoen opgehaald en de presale zal niet lang meer duren. Lees hier alles over hoe je de token koopt.

Samenvatting $MGMES koers verwachting

Als de Olympische Spelen van 2024 voorbij zijn, dan staat The Meme Games nog aan het begin van zijn reis, we bespreken hier wat we precies van dit project verwachten over de komende jaren.

Eind 2024:

  • Het spelelement van The Meme Games trekt aandacht vanuit verschillende crypto community’s.
  • Opkomende bullish trend lijkt een perfect moment voor de lancering van de $MGMES token.
  • We verwachten hiermee een gemiddelde koers van $ 0,027 in 2024.

Eind 2025:

  • De acceptatie van crypto als regulier betaalmiddel komt steeds dichterbij
  • De interesse blijft waarschijnlijk aanhouden door de populariteit van de participerende meme coin personages.
  • Onze verwachting is dat $MGMES in 2025 een koers heeft van gemiddeld $ 0,040.

Eind 2030:

  • The Meme Games kan relevant blijven door gebruik te maken van het terugkerende element van de Olympische Spelen.
  • De gemiddelde koers voor 2030 zal hiermee naar verwachting $ 0,380 zijn.
Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2024 $ 0,0045 $ 0,027 $ 0,081
2025 $ 0,006 $ 0,040 $ 0,101
2030 $ 0,042 $ 0,380 $ 1,130

 

Kies jouw Meme atleet!

Meme games - de grootste meme alteten ter wereld!

  • 25% tokenbonus als jouw gekozen meme atleet wint!
  • Extra beloningen voor vroege stakers
  • Presale live tot 8 september, wees dus snel!
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Wat is The Meme Games?

The Meme Games is een nieuw presale project dat op 16 juli van start is gegaan en binnen de eerste dag al een opbrengst van bijna $ 120.000 wist te realiseren.  The Meme Games heeft een aantal hoofdpersonages die de strijd met elkaar aan gaan in de meeste fanatieke sport op de Olympische Spelen, namelijk hardlopen. De hoofdpersonages zijn Dogecoin, Pepe coin, DogWifHat, Brett coin en Turbo token.

Bij aankoop van de $MGMES-token, kunnen deelnemers kiezen voor de meme atleet waarvan zij denken dat het de winnaar zal zijn in de ultieme meme coin strijd. Deelnemers kunnen zo vaak inzetten als ze maar willen zonder dat er een minimum zit op het aantal tokens. Daarmee kan je dus zonder restricties inzetten op verschillende personages. De vijf meme atleten leggen een sprint tegen elkaar af van 169 meter en hebben elk gelijke kansen, waardoor de strijd eerlijk blijft, maar ook een stuk spannender. Wie inzet op de winnaar, krijgt een 25% multiplyer bonus op de tokens die tijdens de presale werden ingezet op de winnaar.

meme games koers verwachting

The Meme Games maakt het dus mogelijk voor investeerders om te profiteren rondom de hype van de Olympische Spelen met zijn $MGMES token. Wie de $MGMES token koopt, houdt het niet alleen vast zoals we vaak bij andere presales zien, maar gebruikt het dus actief op een leuke en spannende manier. Het is ook mogelijk om $MGMES tokens al tijdens de presale te staken en op dit moment is het een van de beste staking coins met momenteel een APY van 2.410%.

De Olympische Spelen lopen af op 8 september en daarmee zal ook de presale tot een einde komen. Tijdens de presale zal de token prijs om de zoveel dagen steeds iets verhoogd zal worden. Hoe vroeger je er dus bij bent, des te voordeliger het is.

 

The Meme Games koers geschiedenis

Op het moment van schrijven is de presale nog maar net begonnen, dus het veelbelovende The Meme Games project heeft nog geen koers geschiedenis. Maar met de informatie die we op dit moment hebben, kunnen we wel aangeven wat onze verwachting is voor de The Meme Games koers over de komende jaren.

De The Meme Games presale ging van start op 16 juli 2024 en momenteel is de prijs $ 0,009 per $MGMES token. In de eerste 24 uur werd er al bijna $ 120.000 opgehaald. Voordat de presale op 8 september eindigt, zal de prijs nog een aantal keren stijgen.

Het is mogelijk om de token al tijdens de presale te staken, momenteel geeft de website een APY van 2410% aan. Twee dagen na de presale zal de $MGMES token genoteerd worden op een aantal decentralized exchanges (DEX’s). Dit zal een grote impact hebben op de koers van de presale token.

the meme games tokenomics

Het project The Meme Games heeft er rekening mee gehouden dat de traders zich al tijdens de presale zullen vermaken met de $MGMES token. Van de totale token voorraad van 2,024 miljard (2.024.000.000), is namelijk 38% beschikbaar gesteld voor de presale. De rest van de tokens is gereserveerd voor de financiering van het project (17,7%), marketing (15%), staking (10%), liquiditeit (10%) en de games winnings (9,3%).

 

The Meme Games koers verwachting 2024

Tot nu toe was 2024 een turbulent jaar voor de crypto wereld. Zagen we in maart nog een grote piek voor Bitcoin en de meeste altcoins, zijn diezelfde coins zich nu aan het herstellen na een dieptepunt begin juli. Het dieptepunt had verschillende redenen, bijvoorbeeld het grote aantal BTC dat de Duitse regering uit hun wallet haalde en de vele BTC coins die in een klap op de markt kwamen toen de voormalige bitcoin exchange Mt. Gox weer bij hun assets kon nadat Mt. Gox in 2014 gehackt was.

Institutionele investeerders en grote individuele investeerders kiezen er juist nu voor om in crypto te investeren en daarmee signaleren zij dat ze vertrouwen hebben in de toekomst van crypto. Net als de altcoins, is de Bitcoin koers is zich aan het herstellen en laat het de wereld zien hoe sterk crypto kan zijn.

Volgens sommige analysten zitten we al in een bullish trend en volgens anderen komt dat in het laatste kwartaal van dit jaar, waarschijnlijk helemaal als Trump herkozen wordt als president van de VS. The Meme Games wordt juist in deze tijd gelanceerd, waarbij ook de meme coins bewezen hebben om ondanks vele tegenslagen overeind te blijven staan.

Na al die serieuze nieuwsberichten, lijkt het ons de perfecte timing voor een luchthartige competitie tussen vijf meme coins personages. Met dit model, trekt The Meme Games niet enkel investeerders aan die wel van een spelletje houden, maar zal het waarschijnlijk ook traders aan blijven trekken vanuit de sterke community’s van de vijf meme coins.

the meme game turbo

Zodra de $MGMES token op de DEX listings verschijnt, wat waarschijnlijk in september zal zijn, dan is het nog meer toegankelijk en zien we mogelijk een enorme stijging in de prijs per token.

De The Meme Games koers verwachting zit volgens ons voor het eind van dit jaar gemiddeld op $ 0,027, met een minimum van $ 0,0045 en een maximale koers van $ 0,081.

Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2024 $ 0,0045 $ 0,027 $ 0,081

 

The Meme Games koers verwachting 2025

In 2025 zal cryptocurrency waarschijnlijk op steeds breder vlak geaccepteerd worden. Dit zien we momenteel al ontstaan door recente versoepelende handhaving van de SEC op stable coins en de positieve standpunten die Trump maakt over crypto.

Hierdoor worden niet alleen individuele investeerders bewogen om met cryptocurrency te werken, maar ook institutionele investeerders zullen steeds meer interesse tonen in de crypto wereld en de innovatieve technologieën eromheen.

De bull run die langzaam op gang komt, zal door de lange aanloop waarschijnlijk pieken in 2025 en tot het einde van dat jaar blijven duren. The Meme Games kan hier van profiteren door de timing waarin het project lanceerde.

De The Meme Games koers verwachting zit volgens ons aan het eind van 2025 gemiddeld op $ 0,040, met een minimum van $ 0,006 en een maximale koers van $ 0,101.

Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2025 $ 0,006 $ 0,040 $ 0,101

The Meme Games koers verwachting 2030

Uiteraard is het lastig om ver in de toekomst te kijken, maar we kunnen wel aangeven welke richting het volgens ons op gaat.

De acceptatie van crypto zal waarschijnlijk in 2030 alleen maar breder zijn en als we zien hoe hard andere meme coins zoals bijvoorbeeld Dogecoin in een paar jaar gegroeid zijn, dan zien we de toekomst rooskleurig in. DOGE was ooit waar The Meme Games nu is, en heeft momenteel een market cap van $ 17,5 miljard.

the meme game pepe

The Meme Games heeft veel potentie om relevant te blijven, bijvoorbeeld doordat het de vijf populaire cryptomunten tegen elkaar opzet in een vriendelijk spel. Daarnaast kunnen ze mogelijk het project bij elke zomer- en winterspelen of daarbuiten opnieuw leven inblazen door evenementen te organiseren en eventueel nieuwe personages toe te voegen.

Aan het einde van 2030 zit The Meme Games koers verwachting volgens ons gemiddeld op $ 0,380, met een minimum van $ 0,042 en een maximale koers van $ 1,130.

Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2030 $ 0,042 $ 0,380 $ 1,130

 

The Meme Games koers verwachting conclusie

Met de lancering middenin een mogelijke bullish trend en vlak voor het begin van de van de Olympische Spelen, zal The Meme Games volgens crypto experts erg succesvol kunnen zijn. Tijdens de presale wordt de prijs per token steeds verhoogd en investeerders doen snel mee om deze stijgingen voor te zijn.

Volgens onze Meme Games koers verwachting lijkt het erop dat The Meme Games alle ingrediënten in huis heeft om een crypto met toekomst te worden. De verwachting is dat de presale met groot succes afgesloten gaat worden en dat de coin ook lang daarna nog relevant kan blijven. 

Het is lastig om een voorspelling te doen voor de toekomst voor The Meme Games en crypto in het algemeen. Onze verwachting is dat cryptocurrency steeds meer geaccepteerd zal worden en dat daarmee steeds meer transacties zullen plaatsvinden in een gedecentraliseerde omgeving. The Meme Games biedt een speelse en luchthartige token aan met de potentie om hard te groeien, net als de meme atleten die in het project vertegenwoordigd worden.

Veelgestelde vragen

Wat is The Meme Games?

Waar kan ik aan de games deelnemen?

Hoe kan ik token bonussen winnen?

Kan ik mijn winsten ook staken?

Referenties

Bij het samenstellen van dit artikel is gebruik gemaakt van de volgende bronnen:

  1. The Meme Games Whitepaper – The Meme Games

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...