Goedemorgen Bitcoin: Beloftes van Amerikaanse presidentskandidaat

1137 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Robert F. Kennedy Jr. wilt als president dagelijks 550 Bitcoin kopen met Amerika

Robert F. Kennedy Jr., kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap, heeft ambitieuze plannen onthuld voor Bitcoin. Hij belooft deze plannen uit te voeren op zijn eerste dag als hij wordt gekozen. Kennedy, die als onafhankelijke kandidaat meedoet, wil de Amerikaanse overheid een nieuwe richting laten inslaan met Bitcoin als een strategisch nationaal bezit.

Kennedy’s eerste stap is om de Amerikaanse overheid ongeveer 200.000 Bitcoin te laten overdragen naar het ministerie van Financiën. Dit moet Bitcoin een strategisch bezit voor de VS maken, wat een grote verandering betekent in hoe digitale valuta door de overheid worden gezien.

Voormalig Huobi-personeel veroordeeld voor grote cryptodiefstal

Vier voormalige werknemers van HTX, voorheen bekend als Huobi, zijn veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf voor het stelen van meer dan 27.000 mnemonics en 10.000 private keys van gebruikers door Trojaanse paarden in cryptocurrency wallets te implanteren.

De zaak kwam aan het licht in mei 2023 toen een gebruiker, Ou genaamd, ontdekte dat zijn virtuele valuta van zijn rekening was verdwenen nadat hij deze had gecontroleerd in een cafe.

Grayscale Bitcoin Mini Trust krijgt goedkeuring van SEC, wacht op handelsdebuut

De U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) heeft de Grayscale Bitcoin Mini Trust goedgekeurd, een nieuw en meer betaalbaar investeringsvehikel voor Bitcoin-liefhebbers. De U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) heeft groen licht gegeven aan de Grayscale Bitcoin Mini Trust, een nieuwe spin-off van de bestaande Grayscale Bitcoin Trust (GBTC).

Dankzij deze goedkeuring kan de Mini Trust een notering krijgen op het Arca-platform van de New York Stock Exchange, hoewel het nog wacht op de effectiviteit van zijn registratieverklaring.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...