Pepe Unchained ICO tikt $16.5 mln mijlpaal aan – meest veelbelovende crypto presale?

477 totale weergaven
Whale duikt in Pepe-poel: Nieuw meme-muntstuk explodeert

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De opbrengst van de Pepe Unchained ($PEPU) presale is gestegen naar opmerkelijke nieuwe hoogten. Met een opbrengst van al meer dan $ 16,7 miljoen, heeft het project de bijnaam “notorious P.E.P.U” gekregen. Is dit de meest veelbelovende crypto presale?

Met het doorbreken van de $ 16,5 mijlpaal, gaat de presale dus enorm hard, want het is nog maar een paar dagen geleden dat we meldden dat Pepe Unchained de $ 15 miljoen overschreed, waarna het ook al snel de $ 16 miljoen aantikte.

De presale is al vanaf het begin erg succesvol, maar vooral in de afgelopen dagen zien we veel opwinding. Dit komt bijvoorbeeld doordat Pepe Unchained vorige week een voorproefje deelde op social media van de Layer 2 die eraan zit te komen. Dit zorgde voor veel bekijks en maakte ook een paar whales wakker waardoor de vraag naar de veelbelovende $PEPU alleen maar groter werd.

De nieuwe Pepe meme token is nu dus echt de Big Poppa van de Pepe coins aan het worden.

De komende twee dagen zal de $PEPU token nog beschikbaar zijn voor $ 0,0099 per token, maar daarna zal de prijs weer hoger worden, namelijk $ 0,00991.

Crypto stijgingen terwijl whales in $PEPU presale duiken

Terwijl de cryptomarkt worstelt om de stijging die onlangs werd ingezet, voort te zetten nadat bekende crypto’s gister tuimelden, blijven analisten positief over de vooruitzichten voor crypto.

Bitcoin ($BTC), heeft onlangs zelfs de $ 66.000 weten te behalen en hoewel het weer gezakt is naar $ 64.041 op het moment van schrijven, de koers is nog altijd 10% hoger dan een maand geleden.

De daling werd ingezet doordat de Japanse Nikkei 225 index met 4,8% daalde, maar het is mogelijk dat deze tegenslag tijdelijk is en dat de crypto daarna weer een bullish momentum kan gaan zien. De inflow in de Bitcoin spot ETF’s zorgt namelijk voor een positieve handelsactiviteit, waarbij traders call options kochten voor een proef koers van $ 75.000.

Meme coins zijn door de stijging van Bitcoin, ook enorm gestegen. Waar de totale market cap vorige maan nog op $ 38,4 stond, zien we nu een totale marketkapitalisatie van meme coins van $ 51,3. Ondanks de daling door Nikkei 225, hebben vele populaire cryptomunten in de afgelopen week vele winsten geboekt.

Zo is Shiba Inu ($SHIB) bijvoorbeeld met 26,8% gestegen, Pepe ($PEPE) met 37,8% en DogWifHat ($WIF) met 36,9%.

Terwijl vele investeerders hun pijlen richten op meme coins, wordt hun aandacht daarnaast getrokken door de presale van Pepe Unchained.

Een whale heeft er zelfs eigenhandig voor gezorgd dat het project zijn nieuwe mijlpaal bereikte in de financiering. Hij kocht op vrijdag namelijk 5,2 miljoen $PEPU tokens in totaal voor 19,69 ETH, dat is ongeveer $ 51.000.

pepe unchained presale stats

In september werd al een keer eerder een dergelijke aankoop gedaan in de Pepe Unchained presale, namelijk een aankoop van $ 56.000 op 9 september.

In de komende 2 maanden, kunnen we daarom waarschijnlijk veel verwachten van de invloed van de bullish activiteiten omtrent Bitcoin op nieuwe interessante projecten als Pepe Unchained.

De sneak peek van Pepe Unchained L2 blockchain

Met een opbrengst van bijna $ 1,5 miljoen per week, is de Pepe Unchained crypto presale op tilt geslagen en mocht het morgen de $ 17 miljoen al aantikken, dan betekent dat, dat het in een week tijd al $ 2 miljoen ophaalde.

Er is dan ook veel opwinding over Pepe Unchained want vele investeerders kijken vol spanning uit naar de Layer 2 blockchain die eraan zit te komen.

Deze opwinding werd nog eens aangesterkt toen er teasers van de L2 op social media verschenen.

Pepe Unchained onthulde namelijk zijn testnet, decentralized exchange (DEX) en de geavanceerde analysemogelijkheden in een recente X post. Hiermee kregen de volgers dus een glimp te zien van wat we in de toekomst van dit project kunnen verwachten.

Op 19 september nodigde het project ook developers uit om de Pepe Chain te ontdekken en te strijden voor $PEPU coins bij de Pepe Council. Hierdoor lijkt de mogelijkheid dat $PEPU de grootste Pepe meme coin gaat worden, enkel groter.

Als de L2 blockchain eenmaal live is, dan zullen de uitdagingen die Pepe op dit moment heeft op het Ethereum-netwerk, verleden tijd zijn, waaronder bijvoorbeeld de hoge gas fees en trage transacties.

Met de eigen blockchain, kan Pepe Unchained een snellere en efficiëntere oplossing bieden en daarmee ook andere coins met Pepe thema de hoogte in tillen.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Je kunt nog instappen bij Pepe Unchained voordat het mogelijk hoge rendementen haalt

De meme coin First Neiro op Ethereum ($NEIRO) behaalde recentelijk vlak na de listings op de exchanges een rendement van 200x en het is nog niet te laat om nu in te stappen bij Pepe Unchained voordat het mogelijk hetzelfde gaat doen.

Pepe Unchained heeft bijna de mijlpaal van $ 17 miljoen op zak en het kopen van een token kan mogelijk voor een gouden ticket zorgen omdat je $PEPU nu nog voor een goedkope prijs in handen hebt.

Gedurende de presale, heeft de $PEPU token alleen maar meer aandacht ontvangen en dat wijst erop dat de interesse in de coin enkel groeit, maar ook dat het project veel potentie heeft. Mogelijk kan een listing op de grote exchanges de waarde van de token naar nieuwe pieken duwen, net als $NEIRO die een rendement van 200x behaalde.

Er zijn zelfs al geruchten dat het project ook de aandacht trekt van top exchanges die de veelbelovende crypto maar al te graag willen listen.

Het team van Pepe Unchained kiest er op dit moment echter nog voor om voorlopig te blijven focussen op de presale voor de financiering van het project.

Op die manier krijgen alle investeerders een kans om bij Pepe Unchained in te stappen voordat de listings zullen plaatsvinden. Hiermee heb je dus nu nog de kans om zoveel mogelijk $PEPU aan te kopen.

Om erbij te zijn voor de listings op exchanges, kun je naar de officiële website van Pepe Unchained en daar je wallet linken met de widget. Koop vervolgens $PEPU met ETH, USDT of BNB, maar je mag uiteraard ook je creditcard gebruiken.

De smart contracts van Pepe Unchained zijn aan een grondige audit ondergaan bij Coinsult en Solidproof, dus je kunt er gerust op zijn dat er geen kritieke problemen zijn.

Word lid van de Pepe Unchained community via X of Telegram en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en aankondigingen van het project.

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...