Pepe Unchained pumpt $18 mln mijlpaal voorbij – beste crypto presale trend?

578 totale weergaven
pepe unchained presale |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De Pepe Unchained presale blijft goed presteren en schoot gisteren voorbij de mijlpaal van $ 18 miljoen, dat terwijl op 3 oktober de teller nog op $ 17 miljoen stond. Met een opbrengst van $ 1 miljoen in enkele dagen tijd blijft de interesse in de presale ongekend hoog. 

De nieuwe coin is nog altijd vol in ontwikkeling en dat zet zich door met het nieuwe programma waarin ontwikkelaars grants kunnen ontvangen om zelf applicaties op de Layer-2 chain van het project te ontwikkelen. Nieuwe updates vanuit het team achter Pepe Unchained geven aan dat de Layer-2 bijna klaar is voor lancering, wat ook het eind van de presale zal betekenen.

Er is nog geen officiële bevestiging wanneer de blockchain gelanceerd wordt, maar het is duidelijk dat er enige snelheid bij gebaat is als je nog in de persale wil investeren. Momenteel koop je $PEPU voor $ 0,00994, maar dat wordt morgen verder verhoogd naar $ 0,00995, waarmee het zo maar eens de laatste fase van de presale in kan gaan.

Grote meme coins stijgen, maar traders kijken naar memes met lage marktwaardes

De totale meme coin markt heeft een indrukwekkende waarde van bijna $ 50 miljard behaald afgelopen maandag. Hoewel het vooral de grote, bekende tokens zijn die flinke stijgingen wisten te noteren, zijn actieve meme coin traders juist op zoek naar de tokens die nog een lage marktwaarde hebben, zoals Pepe Unchained.

Ook andere coins met kleine market caps die al wel verhandelbaar zijn bij openbare exchanges wisten flink mee te profiteren van de nieuwe run op meme coins. Zo steeg $NEIRO met bijna 15%, $SPX6900 zelfs met 30% en de Maga token ($TRUMP) met 25%.

meme coin marktwaarde
De totale marktwaarde van meme coins. Bron: CoinMarketCap

De run op meme coins is opvallend, gezien juist grote coins als Bitcoin de afgelopen dagen geen grote koerswijzigingen laten zien. Waar Bitcoin moeite heeft met de grens van $ 64.000 weten meme coins juist het ene na het andere weerstandsniveau zonder veel moeite te doorbreken.

Pepe Unchained is nog een nieuwe cryptomunt waar op dit moment een marktwaarde van $ 18 miljoen is gerealiseerd via de presale. Zodra de token beschikbaar komt bij exchanges kan deze marktwaarde snel stijgen, zeker als het een gevestigde naam wordt in de meme coin markt.

Voorbeelden van andere nieuwe meme coins laten al de potentie zien; ook $NEIRO kwam van een marktwaarde rond de $ 15 miljoen en heeft inmiddels al een market cap van ongeveer drie kwart miljard dollar.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Pepe Unchained kan de volgende 100x coin worden

De crypto presale van Pepe Unchained heeft al bewezen veel crypto traders aan zich te kunnen binden en dit kan alleen maar verder groeien zodra de layer-2 blockchain gelanceerd wordt en de token gelist wordt bij bekende exchanges. Met de layer-2 blockchain zullen er in de toekomst ook veel nieuwe applicaties gelanceerd worden.

Deze nieuwe applicaties kunnen zorgen voor een verhoogde opslag van waarde op het netwerk, wat uiteindelijk de Pepe Unchained koers ten goede kan komen. Daarnaast is de liquiditeit van de coin belangrijk zodra deze gelist wordt.

Pepe Unchained heeft 7,5% van alle tokens gereserveerd voor deze liquiditeit. Deze tokens zullen bij decentrale exchanges in zogeheten liquiditeitspools terechtkomen, zodat de token altijd beschikbaar is voor nieuwe traders.

De potentie van de nieuwe meme coin valt op, ook bij YouTubers als Austin Hilton. Deze crypto analist met meer dan 275.000 abonnees koopt steeds meer Pepe Unchained tokens bij omdat hij gelooft dat de token na de listing x100 kan gaan.

Pepe Unchained presale komt tot een eind

Traders die de token alvast kopen in de presale kunnen profiteren van het momentum dat opgebouwd kan worden zodra $PEPU bij de eerste exchanges gelist wordt. De prijs van de token in de presale is namelijk vastgezet, hoewel deze wel in verschillende fases stijgt richting de listing.

Met een vergelijkbare stijging als $NEIRO zal de token in de komende maand van een koers van slechts $ 0,00995 kunnen stijgen tot $ 0,47. De presale kan het laatste moment zijn waarin je de tokens nog voor deze koers kunt kopen.

Op dit moment lijkt er steeds meer hype te ontstaan rondom de presale waardoor ook de mijlpaal van $ 19 miljoen opbrengst in de presale niet ver weg lijkt.

Je kunt deze nieuwe mijlpaal nog voor zijn door zelf te investeren via de website van het project, waar je een crypto wallet kunt koppelen en $PEPU kunt kopen door ETH, UDST of BNB in te ruilen. Ook betalen met een creditcard is mogelijk op de website.

Het smart contract van Pepe Unchained is volledig gecontroleerd door Coinsult en SolidProof en deze partijen hebben geen problemen gevonden in de code van het project.

Blijf verder op de hoogte van ontwikkelingen en de datum van de officiële lancering via het X-kanaal van Pepe Unchained of join de Telegram groep van het project.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...