Meme coin marketcap bereikt $57 mld, Pepe Unchained tikt $20 mln aan – beste Uptober crypto presale?

498 totale weergaven
|

Pepe Unchained ($PEPU) heeft deze week zijn mijlpaal van $ 20 miljoen behaald, een van de meest indrukwekkende mijlpalen die een crypto presale heeft kunnen behalen in 2024.

Als een van de beste alternatieven voor Pepe Coin (PEPE), heeft Pepe Unchained een week geleden nog zijn mijlpaal van $18 miljoen behaald, voordat het sinds die tijd nog eens $ 2,4 miljoen heeft opgehaald. Crypto investeerders weten niet van ophouden, omdat ze dit nieuwe project en de kansen die het met zich meebrengt, niet willen missen.

De opkomende Layer-2 blockchain zal binnenkort gelanceerd worden, met $PEPU als utility token met meerdere functies op het netwerk. Op hetzelfde moment blijft zijn rivaal, PEPE, vastgebonden aan de Ethereum mainnet met zijn hoge transactiekosten.

De crypto presale van Pepe Unchained heeft in vier maanden tijd zoveel kapitaal opgehaald, dat het een grote kans heeft om PEPE van zijn troon te stoten, al helemaal nu blijkt dat ontwikkelaars in aanmerking komen voor een subsidie voor het bouwen op de nieuwe blockchain.

Tussen de miljoenen meme coins die komen en gaan, is Pepe Unchained een serieus project en vandaag heb je nog de kans om hieraan mee te doen voordat de Pepe Unchained koers stijgt van $ 0,0106 naar $ 0,0109.

 

Team van Pepe Unchained accepteert nu aanmeldingen voor subsidies voor ontwikkelaars

Afgelopen woensdag, na het behalen van zijn $ 20 miljoen-mijlpaal, heeft het officiële twitteraccount van Pepe Unchained bekendgemaakt dat aanmeldingen voor subsidies geopend zullen worden.

Ontwikkelaars hebben de kans om te bouwen op een splinternieuwe blockchain met transactiekosten die velen malen lager zijn dan op Ethereum.

Als onderdeel van deze aankondiging heeft Pepe Unchained zijn website bijgewerkt met een nieuwe pagina waar ontwikkelaars hun aanmelding voor subsidie kunnen indienen. Een andere pagina dient als portaal voor de Layer-2 en biedt gebruikers toegang tot features nadat deze een voor een worden gelanceerd.

Ontwikkelaars kunnen uitleggen wat ze van plan zijn om te bouwen op het netwerk en gebaseerd hierop bepaalt het team of je een subsidie kunt krijgen en hoeveel. De beste aanmeldingen zullen eruit worden gezocht, dus het wordt ontwikkellaars aan te raden om zo creatief en origineel mogelijk te zijn.

 

Meme coins maken een comeback in uptober, totale market cap overstijgt $ 57 miljard

Nu Bitcoin weer rond $ 68.000 ligt, zijn meme coins ook behoorlijk gestegen deze week. Nadat BTC woensdag de $ 68.000 aantikte en ook deze vrijdag op het punt astaat hier weer bovenuit te klimmen, kunnen meme coins een grote boost krijgen.

Het lijkt er nu op dat we de vruchten van uptober kunnen plukken en dat Bitcoin de komende weken boven $ 70.000 zal stijgen en zijn all-time high nadert. Hierdoor kan het vertrouwen in de crypto markt weer toenemen en kunnen meme coins nog verder stijgen.

Nadat meme coins vorige maand een piek bereikten van $ 53 miljard, ligt de huidige meme coin market cap boven $ 57 miljard.

Meme coin market cap
Meme coin market cap – Bron: CoinMarketCap

Een aantal van de best presterende meme coins van vandaag zijn Dolan Duck (DOLAN) met een stijging van 40% en Doge Eat Doge met 40%. Dit is echter niets vergeleken met de wekelijkse stijging van Klaus (KLAUS), van 440% op het moment van schrijven.

Ook bekende meme coins zijn gestegen, waaronder de nummer 1, Dogecoin (DOGE), die met een indrukwekkende 9% is gestegen naar $ 0,135 in de afgelopen 24 uur.

Meme coins lijken het weer goed te doen met uptober, wat gezien wordt als de op twee na beste maand voor de crypto markt. Nu lijkt de geschiedenis zich weer te herhalen en nu meme coins in 2024 nog verder zijn gegroeid in populariteit, kunnen ze de komende tijd voor behoorlijke rendementen zorgen.

Hoewel het heel mooi is om deze stijgingen te zien, is het helemaal mooi als een muntje die je vroeg hebt gekocht stijgt. Dat is waarom presale crypto’s zoals Pepe Unchained een uitstekende kans zijn om een vroege positie in een nieuw project te krijgen.

Het project heeft al veel momentum opgebouwd dankzij uptober en de populariteit van meme coins, maar hoe zal het project uitpakken nadat $PEPU wordt gelanceerd op zijn eerste exchange? Investeerders kunnen niet wachten totdat dit een feit wordt, terwijl analisten voorspellen dat de meme coin x10 of hoger kan gaan.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Verdien extra $PEPU tokens door te kopen tijdens de presale en staken met een APY van 109%

Het is nog niet te laat om te investeren in de crypto presale van Pepe Unchained, zo kun je $PEPU kopen voor $ 0,0106 per token. Dit kan slechts een fractie zijn van de waarde die de meme coin kan bereiken na zijn eerste DEX-lancering, de onthulling van de Layer-2 en de eerste applicaties op de nieuwe blockchain.

En omdat zoveel investeerders al hebben meegedaan met de presale en hun tokens hebben vergrendeld in de staking pool, lijkt het vertrouwen in $PEPU erg sterk te zijn. In totaal zijn er al meer dan 1,46 miljard tokens gestaked, met een waarde van ruim $ 15 miljoen.

Het feit dat zo’n 75% van alle gekochte tokens zijn gestaked, zorgt er ook voor dat de verkoopdruk sterk afneemt na de presale, waardoor $PEPU direct na lancering al veel zou kunnen stijgen.

Terwijl Pepe Unchained nog steeds in zijn presale fase zit, heeft het al zoveel aandacht gekregen dat de originele Pepe Coin begint te zweten. Als $PEPU na lancering ook nog een listing krijgt op een grote gecentraliseerde crypto exchange, zou het een van de grootste meme coins kunnen worden.

Dat is ook de reden waarom crypto analisten zoals Austin Hilton erg bullish zijn op het project zijn en kijkers waarschuwen om deze kans niet mis te lopen.

Als je een van die investeerders bent die nog geen $PEPU heeft, kun je tokens kopen via de officiële website door je wallet te verbinden en ETH, BNB of USDT in te wisselen voor $PEPU. Als je geen crypto hebt, kun je de meme coin ook direct kopen met je creditcard.

Als een van de meest indrukwekkende nieuwe blockchains, is veiligheid ook belangrijk, daarom is de smart contract van $PEPU door een audit gegaan bij zowel Coinsult als SolidProof. Uit beide audits blijkt dat er geen belangrijke fouten zijn gevonden in de code, zodat investeerders zonder problemen kunnen handelen in $PEPU.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Pepe Unchained door het project te volgend via X en door deel te nemen aan de Telegram groep.

 

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...