Bitcoin Journaal: Coronavirus, Bitcoin Mining, Coin Mixers en Bombrieven Leggers

Bitcoin Journaal: Coronavirus, Bitcoin Mining, Coin Mixers en Bombrieven Leggers

In het Bitcoin Journaal bespreken we elke week het laatste bitcoin nieuws. Er is genoeg gaande in de wereld van bitcoin (BTC). Het netwerk groeit en ook het ecosysteem groeit gestaag.

Het Bitcoin Journaal wordt mede mogelijk gemaakt door Bitcoin Meester en Yieldt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin Journaal

We kijken deze week naar de impact van het Coronovirus op de bitcoin industrie, in het bijzonder de mining industrie in China.

Zo gaat de groei van de difficulty rate minder snel dan vorige maand, een voorzichtig signaal omdat bij Chinese fabrikanten minder machines van de band rollen.

De Amerikaan Barry Silbert, één van de machtigste personen binnen de cryptowereld, ziet een tendens dat mining bedrijven (een deel van) hun business verplaatsen van China naar VS.

Ook zijn er de nodige nieuwtjes op het gebied van criminaliteit en bitcoin, zoals coin mixing, bombrieven leggers en hackers.

De besproken nieuwtjes kort op een rij:

Anchor

Youtube

Lees meer over:
Bitcoin BTC Coronavirus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties