Bitcoin Journaal: Coronavirus, Bitcoin Mining, Coin Mixers en Bombrieven Leggers

In het Bitcoin Journaal bespreken we elke week het laatste bitcoin nieuws. Er is genoeg gaande in de wereld van bitcoin (BTC). Het netwerk groeit en ook het ecosysteem groeit gestaag.

Het Bitcoin Journaal wordt mede mogelijk gemaakt door Bitcoin Meester en Yieldt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin Journaal

We kijken deze week naar de impact van het Coronovirus op de bitcoin industrie, in het bijzonder de mining industrie in China.

Zo gaat de groei van de difficulty rate minder snel dan vorige maand, een voorzichtig signaal omdat bij Chinese fabrikanten minder machines van de band rollen.

De Amerikaan Barry Silbert, één van de machtigste personen binnen de cryptowereld, ziet een tendens dat mining bedrijven (een deel van) hun business verplaatsen van China naar VS.

Ook zijn er de nodige nieuwtjes op het gebied van criminaliteit en bitcoin, zoals coin mixing, bombrieven leggers en hackers.

De besproken nieuwtjes kort op een rij:

Anchor

Youtube

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...