Goedemorgen Bitcoin: BTC stijgt met meer dan 10%

Goedemorgen Bitcoin: BTC stijgt met meer dan 10%

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin (BTC) presteerde beter dan de Amerikaanse S&P 500 sinds grote dip

De aandelenmarkten doken, tezamen met de rest van markten in de wereld heel hard naar beneden op 12 en 13 maart. Dat gold ook voor de koers van bitcoin. BTC presteerde vanaf vandaag zelfs beter dan de S&P 500 sinds de dip.

Bitcoin beurs Binance aangevallen door hackers, bevestigt CEO

Binance was slachtoffer van een nieuwe aanval. CEO Changpeng Zhao geeft aan dat de aanvallers niets hebben gestolen. Ondanks de onderbreking wist Binance door de recente prijsstijgingen toch een nieuw omzetrecord te breken. Dat hebben ze te danken aan de grote bewegingen omhoog van BTC.

‘Bitcoin whale met 68.000 BTC op balans houdt deze al 5 jaar vast'

Een rijke bitcoiner houdt al 5 jaar 68.000 BTC vast. Ze staan al die jaren al stil, ondanks de prijsbewegingen van de afgelopen jaren. Daarin is de eigenaar van dat adres niet alleen. Maar liefst 42.83% van alle BTC in omloop staan al twee jaar stil.

[the_ad id="52096"]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties