Goedemorgen Bitcoin: nieuwsupdate van dinsdag 19 november

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bekijk hierboven in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin ATM’s

Wereldwijd zijn er nu ruim 6.000 bitcoin pinautomaten geïnstalleerd, zo blijkt uit cijfers van Coin ATM Radar. Eind juni ging het aantal apparaten nog door de 5.000-grens. De groei gaat zodanig hard, dat de Amerikaanse belastingdienst IRS aan de bel trekt en meer controles aankondigt.

De fiscale opsporingsdienst volgt de transacties bij deze apparaten met bijzondere interesse, zo blijkt uit een recent bericht van Bloomberg Law.

Tom Lee over prijs BTC

Bitcoin (BTC) heeft een prijs van $150.000 nodig voordat een ETF haalbaar is’, dat stelt Tom Lee. Het groeien van de markt is volgens de mede-oprichter van Fundstrat Global essentieel om meer financiële producten te rechtvaardigen.

In gesprek met Bloomberg geeft Lee wederom aan dat bitcoin nog te klein is. De traditionele financiële- en businessmarkten vinden BTC volgens de ondernemer nog niet interessant genoeg door de kleine marktkapitalisatie.

Om aan de eisen van Lee te voldoen moet BTC nog wel even door stijgen. We zitten nu namelijk rond een prijs van $8.400 per stuk.

https://bitcoinmagazine.nl/2019/11/bitcoin-btc-moet-naar-150-000-voordat-etf-mogelijk-is-aldus-tom-lee/

Bitcoin voor de elite

Bitcoin (BTC) is niet alleen voor de elite om hun portfolio te diversifiëren, het is ook een manier voor mensen om rijkdom op te bouwen”, dat stelt Kavita Gupta. Zij is een voormalig managing partner van de investeringstak van ConsenSys.

Het is een opmerkelijke uitspraak, want Gupta is tegenwoordig betrokken bij een andere blockchain project genaamd Dusk. Terwijl ConsenSys zich toch vooral focust op Ethereum.

Bekijk hier de TED talk van Gupta en lees meer over dit nieuwtje.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.