Goedemorgen Bitcoin nieuwsupdate van dinsdag 24 december

Goedemorgen Bitcoin nieuwsupdate van dinsdag 24 december

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

‘95% van cryptomunten vrijwel onverkoopbaar’, Bitcoin meest liquide

De dikte van de orderboeken ligt bij Bitcoin (BTC) vijf keer hoger dan bij ether (ETH), zo blijkt uit onderzoek van The Block Crypto.

Onderzoeker Larry Cermak onderzocht de liquiditeit van een groot aantal cryptomunten en kwam tot een harde conclusie: 95% is illiquide.

Kortom, bezit je grote hoeveelheid van een kleinere cryptomunt, dan is deze amper te verzilveren. Een tekort aan kopers (en verkopers) speelt dus veel cryptomunten parten.

Je bitcoins veilig opslaan? Breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Tone Vays: Bitcoin (BTC) gaat altcoins in 2020 verder wegdrukken

Bitcoin (BTC) dendert in 2020 door en gaat andere projecten verder de vergetelheid in drukken. Dat stelt Tone Vays in zijn show Trading Bitcoin. Vays waarschuwt handelaren: altcoin traders gaan het tegenover bitcoin nog zwaarder krijgen.

Vays is een handelaar en presentator, hij is er van overtuigd dat alleen BTC écht relevant is.

Bitcoin mining fabrikant klaagt klant aan om $15 miljoen aan ‘schulden’

In maart 2018 maakte een Chinees bedrijf publiekelijk bekend dat ze 500 miljoen yuan gingen investeren om 100.000 bitcoin mining units te kopen. Dat vertegenwoordigde een waarde van €72 miljoen.

Destijds was de bullmarkt net achter de rug en zakte de prijs langzaam aan in. In deze periode kwam er ook een onenigheid (en onduidelijkheid) rondom de getekende contracten en dat zorgde voor een interessante situatie.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties