Goedemorgen Bitcoin: Deribit vertrekt naar Panama, Tether USDT versturen via Liquid

Goedemorgen Bitcoin: Deribit vertrekt naar Panama, Tether USDT versturen via Liquid

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Nederlandse bitcoin optiebeurs Deribit verhuist naar Panama

Het Nederlandse Deribit verhuist naar Panama in Latijns-Amerika. De bitcoin optiebeurs moest ingrijpen omdat het bedrijf dit jaar gaat vallen onder de Wet ter voorkoming van witwassen en terrorisme (Wwft) vallen.

Daarom gaat 10 februari 2020 het handelsplatform Deribit.com niet meer onder de Nederlandse BV vallen. Alle handelsactiviteiten gaan vallen onder DRB Panama Inc, een 100% dochter van het Nederlandse bedrijf.

[the_ad id="52121"]

Anoniem Tether versturen? 15 miljoen nieuwe USDT op Liquid sidechain

15 miljoen aan Tether USDT is via een blockchain-to-blockchain swap verplaatst naar de Liquid sidechain van het bitcoin netwerk.

Tether heeft op 7 januari j.l. een zogenaamde cross-chain swap uitgevoerd van 15 miljoen aan Tether. Deze stonden op het ethereum netwerk en zijn verplaatst naar Liquid, een sidechain onder beheer van Blockstream.

In november vorig jaar is er al een andere voorraad Tether (1,5 miljoen USDT) naar Liquid verplaatst, vanuit crypto exchange Bitfinex.

Je bitcoins veilig opslaan? Breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Bitcoin (BTC) update: is $8.000 springplank voor nieuwe koersuitbraak?

Martijn met een verse technische analyse van de bitcoin koers.

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Een prijs tussen de $7.500 en $7.800 zou precies in de supportzone liggen en daarmee ook stand kunnen houden.

Mocht de koers in het slechtste geval toch doorzakken, dan gaan we waarschijnlijk in dezelfde regionen hangen als de afgelopen weken tussen $7.000 en $7.500.

Maar mochten we omhoog schieten, dan is een re-test van $8.400 zeker verwacht en zouden we eventueel nieuwe weekly highs kunnen gaan zien van $8.600 of zelfs $8.800.[/penci_blockquote]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties