Goedemorgen Bitcoin: Gaat Nasdaq aan de BTC futures?

Goedemorgen Bitcoin: Gaat Nasdaq aan de BTC futures?

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Ruim 20.000 mensen werkzaam in crypto-industrie, beurzen grootste werkgever

De industrie rondom bitcoin en andere crypto projeten groeit gestaag. Ruim 20.000 mensen zijn nu werkzaam in deze industrie.

Het merendeel werkt echter niet aan het open-source protocol van bitcoin, maar aan een eigen project en netwerk.

[the_ad id="52121"]

Man achter piramidespel Onecoin vraagt uitstel voor veroordeling

Langzaam aan sluit het net rond veel hoofdrolspelers in de Onecoin-soap. Onecoin was een klassiek piramidespel waar honderden miljoenen dollars aan is verdiend door een aantal mensen.

Een van hen is Mark Scott, hij is schuldig bovenden aan het witwassen van $400 miljoen aan gelden van Onecoin.

‘Techbeurs Nasdaq overweegt bitcoin (BTC) futures’

Bij de Amerikaanse beurs Nasdaq kijken ze serieus naar financiële producten rondom bitcoin. Futures staan mogelijk op het verlanglijstje van de miljardenorganisatie.

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties