Goedemorgen Bitcoin: Franse rechtbank noemt BTC geld

Goedemorgen Bitcoin: Franse rechtbank noemt BTC geld

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Opgelet! Bitcoin (BTC) wallet Ledger waarschuwt voor phising

Criminelen proberen op allerlei manieren bitcoin te stelen. In de Google Chrome Store stond een neppe plug-in voor de hardware wallets van Ledger. De cybercriminelen maakte de Ledger Live app na en probeerde mensen hun seed phrase in te laten vullen.

Frankrijk legaliseert bitcoin (BTC) als geld na uitspraak rechter

Een Franse rechtbank kwalificeert bitcoin in dezelfde categorie als ander geld. Dat schept een precedent en dat kan voordelig uitpakken voor de lobby van bitcoiners in Frankrijk.

‘Centrale bank India in verweer tegen toestaan bitcoin (BTC) transacties’

In India is er onenigheid tussen de regelmakers. Het Hooggerechtshof deed een duidelijke uitspraak: transacties met BTC zijn toegestaan in het land. De centrale bank is het daar echter niet mee eens en heeft een verzoekschrift ingediend tegen de uitspraak.

[the_ad id="52096"]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties