Goedemorgen Bitcoin: Drake verliest $1 miljoen aan BTC

466 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Duitse overheid liquideert 900 Bitcoin; 400 BTC overgemaakt naar Coinbase en Kraken

Een met “Duitse Overheid (BKA)” gelabelde wallet heeft voor meer dan $54 miljoen aan Bitcoin verkocht. De wallet van de Duitse overheid verkocht 900 Bitcoin in drie afzonderlijke transacties op 25 juni. Dat blijkt uit on-chainanalyses waar diverse media over berichten.

De eerste transactie van 200 BTC is er naar de Coinbase-beurs gestuurd, terwijl de tweede overdracht van 200 BTC naar de Kraken-beurs is gestuurd. Een derde transactie, ter waarde van 500 BTC of meer dan $30 miljoen, is echter naar wallet “139Po” gestuurd, die volgens de on-chain inlichtingendienst Arkham Intelligence onbekend bleef.

Hoewel wallet “139Po” onbekend blijft, is het niet de eerste keer dat de Duitse overheid ermee heeft geïnteracteerd. De Duitse overheid stuurde eerder 800 BTC naar het adres op 20 juni en nog eens 500 BTC op 19 juni, slechts zes dagen geleden. Na de overdrachten van vandaag houdt de wallet nog steeds 46.359 Bitcoin, volgens Arkham Intelligence.

Rapper Drake verliest meer dan $1 miljoen aan Bitcoin bij sportweddenschappen

Wereldster Drake stond aan de verkeerde kant van een zevencijferige Bitcoin weddenschap. De Canadese superster, die houdt van sportweddenschappen, heeft nu meer dan $1 miljoen in Bitcoin (BTC) verloren na twee slecht uitgepakte weddenschappen op de NBA Finals en Stanley Cup Finals.

Eerder heeft Drake circa een half miljoen in Bitcoin verloren omdat hij inzette op de Dallas Mavericks als de winnaar van de NBA-titel. De ‘Mavs’ zijn uiteindelijk verslagen door Boston Celtics in een serie van vijf wedstrijden, waardoor de bitcoin wallet van Drake aanzienlijk lichter is.

Maar daar bleef het niet bij. De rapper van “God’s Plan” had ook nog eens $500.000 aan BTC ingezet op de Edmonton Oilers om de NHL’s Stanley Cup te winnen. Op zaterdag verloren de Oilers van de Florida Panthers in de vijfde wedstrijd, waardoor Drake opnieuw verloor. Gisteravond versloegen de Panthers de Oilers in de zevende wedstrijd om hun eerste kampioenschap in de geschiedenis van de franchise te verzekeren.

Drake, die zijn weddenschappen nooit verbergt, had zijn weddenschapsslips op Instagram gedeeld, met de tekst “Dallas omdat ik een Texaan ben. Oilers zijn vanzelfsprekend. Picks in zijn @stake.”

Tether stopt uitgifte USDT op EOS en Algorand te midden van lage adoptie

Op 24 juni kondigde Tether aan te stoppen met de uitgifte van USDT op de EOS- en Algorand-blockchains. Deze beslissing maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van Tether om zijn blockchain-ecosysteem te optimaliseren door zich te richten op platformen die beter voldoen aan de behoeften van de gemeenschap.

Tether benadrukte dat gemeenschapsinteresse en gebruik hun beslissingen over blockchain-ondersteuning sterk beïnvloeden. Ondanks het feit dat USDT beschikbaar is op 17 blockchains, vertegenwoordigt USDT op EOS en Algorand een minimaal deel van het totale aanbod. Op 22 juni was USDT op EOS-basis goed voor ongeveer $75,5 miljoen en USDT op Algorand voor ongeveer $17 miljoen, beide minder dan 0,1% van de totale USDT in omloop.

WIF, FLOKI & BONK koersen pumpen na crypto crash – maken meme crypto’s een comeback?

Dinsdag redden meme coins de geplaagde cryptomarkt, met DogWifHat (WIF), Floki en Bonk als grootste winnaars te midden van bredere marktverkopen.

Een krachtige rally zorgde ervoor dat Solana-gebaseerde WIF met 23,7%, BONK met 13,52%, en Ethereum-gebaseerde FLOKI met 11,15% stegen en daarmee een week van correctieve actie omkeerden.

Deze opmerkelijke stijgingen markeren een mogelijke comeback van meme crypto’s. In dit artikel gaan we onderzoeken wat dit betekent voor meme coins en of er andere coins zijn die hiervan kunnen profiteren.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd